Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Met vertrekgarantie, Dagtocht

Musicalreis 003: Het was zondag in het Zuiden

132,50 p.p.

Inclusief: busreis - het diner- 1e rang entreeticket 

Vertrekdatum: zaterdag 29 juni 2024 

De Heilige Anthonius neemt ons mee naar december 1993. Een roerige tijd. Wat begon als een hoge waterstand van de Maas, groeide binnen een paar dagen uit tot een watersnood die Limburg totaal overrompelde. En tegelijkertijd dichter bij elkaar bracht dan ooit. Radiojournalist Sarah ziet de onrustige Maas als dé kans op een mooie reportage, de doorbraak in haar carrière. Maar daar denkt de radioredactie van Omroep Limburg anders over. Sarahs ouders proberen koste wat kost hun boerderij en de beesten veilig te stellen. Evacueren is geen optie, zelfs niet als het leger het eist. Dat is zeer tegen de wens in van hun oudste dochter die halsoverkop met haar vriend naar Nederland reist om haar familie bij te staan. Een gemeenteraad komt samen om het dorp te beschermen. Burgemeester Ruiters denkt genoeg tijd te hebben om zijn dorpen in Noord Limburg te redden. Ondanks al zijn inspanningen, loopt hij volgens zijn raadsleden achter de feiten aan. De druk wordt opgevoerd. Totdat hij opeens spoorloos verdwijnt. Al meer dan 65.000 bezoekers hebben deze spektakel musical bezocht in 2023.

Wegens de grote belangstelling zal in juni de musical weer te zien zijn in het Openluchttheater De Doolhof in Tegelen. De cast bestaat uit onder andere Buddy Vedder, Renée van Wegberg en Hein van der Heijden.

 

Boek deze reis

Vanaf uw opstapplaats rijden wij naar ons dineradres waar we u een drie gangen diner aanbieden. Hierna vervolgen wij onze weg naar Tegelen. Aangekomen bij het Openluchttheater De Doolhof kan u gaan genieten van deze Spektakel Musical, en laat u meevoeren door het aangrijpende verhaal. De musical begint om 20.30 uur. Na afloop van de musical staat de touringcar weer voor u klaar om uw retour te brengen naar uw opstapplaats.

Totaalprijs
Sluit