Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Met vertrekgarantie

Dagtocht 005: Nijmegen, de Waal & Pannenkoeken

82,00 p.p.

Inclusief:  busreis - onbeperkt pannenkoeken met 2 consumpties- 75 minuten rondvaart- vrij bezoek aan Nijmegen- koffietafel met kroket

woensdag 15 mei 2024

Nijmegen mag zich een van de oudste steden van Nederland noemen, de stad bestaat inmiddels al ruim 2000 jaar. De stad is gesticht door de Romeinen, doordat er een ‘gewone’ heuvel lag aan de Waal, werd het een strategische plek en maakte zij hier een bruisende nederzetting van. Deze plek kreeg als eerste in Nederland stadsrechten toegekend en is na nog een aantal naamswijzigingen al heel wat jaren bekend als de stad Nijmegen.  Naast de Romeinen hebben ook Keizer Karel de Grote en de Tweede Wereldoorlog een stempel gedrukt op de stad.

Boek deze reis

Vanaf uw opstapplaats rijden wij rechtstreeks naar Nijmegen, aan de Waalkade ligt de Pannenkoekenboot op ons te wachten. Hier schepen we in voor een 75 minuten durende rondvaart. Tijdens de rondvaart kan u eindeloos genieten van versgebakken spek-, appel- en naturel pannenkoeken. Op het buffet staan allerlei gerechten om de pannenkoeken mee te garneren, zoals kaas, ham, salami, brie, eitjes, vruchtjes, rozijnen en smarties. Van zoet tot hartig, je kunt het zo gek niet verzinnen! (inclusief 2 consumpties) Ondertussen varen we langs de stad en passeren de verschillende Nijmeegse bruggen, de nieuwe nevengeul en de Ooijpolder. Natuurlijk wordt de grootschalige gebiedsontwikkeling bij Nijmegen niet overgeslagen!

Als we weer aanmeren loopt u zo naar het centrum van Nijmegen waar u op eigen gelegenheid op ontdekking kan gaan in deze bijzondere stad. Op een afgesproken tijd wordt u weer bij de touringcar verwacht en rijden wij weer richting de opstapplaatsen. Onderweg maken we nog een stop om deze gezellige dag af te sluiten met een koffietafel en kroket.

Totaalprijs
Sluit