Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

Musicalreis 002: Musical - Soldaat van Oranje

156,00 p.p.

Inclusief:  busreis - entree 1e rang kaartje- pauze arrangement- het diner

De musical die al 14 jaar het verhaal verteld over Erik Zadelhoff Roelfzema en zijn studievrienden……

Als de Duitsers in 1940 Nederland binnenvallen, leeft de Leidse student Erik Hazelhoff Roelfzema met zijn Leidse vrienden een onbezorgd studentenleven.

De dan ongeveer 23-jarige jongens realiseren zich als donderslag bij heldere hemel dat niets meer hetzelfde is. Vriendschap en liefde zijn niet langer vanzelfsprekend. De oorlog zet alles op zijn kop, alle verhoudingen op scherp. Iedereen moet zijn eigen keuzes maken...: Ga je vechten voor Vrijheid, Volk, Vaderland? Steek je je kop in het zand en studeer je door? Of kies je doelbewust voor de vijand?

Soldaat van Oranje - De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Aan het begin van de oorlog ontsnapt Erik naar Engeland van waaruit hij zendapparatuur naar Nederland smokkelt en als piloot betrokken is bij bombardementen op Duitsland. Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt voor zijn verzetswerk al tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde, de hoogste Koninklijke onderscheiding.

Zijn beroemde boek Soldaat van Oranje werd in 1977 verfilmd met Rutger Hauer in de titelrol en is nu op vernieuwende wijze te zien als musical in de TheaterHangaar op Vliegveld Valkenburg in Katwijk.

Boek deze reis

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar het Vliegveld Valkenburg in Katwijk. Hier kan u gaan genieten van een ruim drie uur durende voorstelling. Het is een middag die u niet snel zult vergeten, het zal u boeien van begin tot eind! Tijdens de pauze hebben wij voor u een pauze arrangement gereserveerd, bestaande uit een drankje, notenmix en een hartig hapje. Na afloop van de musical staat de bus weer klaar en vertrekken wij richting ons dineradres waar wij een drie gangen diner aanbieden, hierna wordt u retour gebracht naar uw opstapplaats.

 

Totaalprijs
Sluit