Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw

Reis- concert 001: André Rieu in Maastricht

162,00 p.p.

Inclusief: busreis - drie gangen diner - entreekaart 2e rang (zitplaats in vak B2 op het Vrijthof)

Vertrekdatum:

- Zaterdag 8 juli 2023 

UITVERKOCHT!!!!!

André Rieu is terug in Maastricht! Geniet van André’s zomeravondconcert op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht!

Geniet van het unieke optreden van André Rieu en het Johann Strauss orkest, van alle solisten en gastoptredens! Ieder jaar pakt André groots uit met bijzondere gastartiesten op het Vrijthof! Feest mee en geniet van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical... een avond om niet te vergeten. Kom zelf kijken waarom André Rieu al een aantal jaren één van de populairste live acts ter wereld is!

Boek deze reis

André  Rieu een Nederlands violist en orkestleider die met zijn uitvoeringen van populaire klassieke werken van onder andere Johann Strauss bekendheid geniet bij het grote publiek.  Naarmate de jaren vorderden groeide het gezelschap, het orkest speelt nu met 80 tot 150 muzikanten. Met zijn orkest speelt Rieu over heel de wereld: in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en in Australië. De shows zijn zo groot dat ze kunnen wedijveren met rockoptredens: in 2008 had het tournee van Rieu een replica van het kasteel van Sissi, op dat moment de grootste tourset ooit! De grote doorbraak voor André Rieu kwam in 1994 met de Tweede Wals uit de Suite voor Variété orkest van Dmitri Sjostakovitsj.

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar ons dineradres waar we u een heerlijk drie gangen diner aanbieden. Vanuit hier rijden wij naar Maastricht.  Wij zorgen ervoor dat u op tijd aanwezig bent om uw zitplaats op te zoeken. Wij hebben voor u zitplaatsen (2e rang) gereserveerd op het Vrijthof (rang B2), zodat u heerlijk kan gaan genieten van het fantastische optreden van André Rieu! Het concert begint om 21.00 uur en na afloop van deze magische avond staat de touringcar weer voor u klaar om uw retour te brengen naar uw opstapplaats.

Totaalprijs
Sluit