Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw

Dagtocht 009: Muzikale Cruise met MarieChristien

104,95 p.p.

Incl: busreis - boottocht- lunch zoals omschreven- optreden MarieChristien- stamppottenbuffet & dessert

- Donderdag 14 november

MarieChristien is een echte theatermaker, dat bewijst ze keer op keer. Ze praat haar voorstelling vlot en boeiend aan elkaar en ze staat daarbij stralend op het podium.  De muziek van MarieChristien komt recht uit haar hart en in ieder nummer is dat weer te horen. Ze brengt de ware emoties over van de muziek naar de luisteraars. Graag nodigt zij haar gasten uit om mee te zingen en heeft een natuurlijke interactie met haar publiek. Haar teksten over het leven maken het publiek bewust van de glans van gewone herkenbare dingen. Met haar prachtige muziek en heldere stem wordt het een heerlijke middag waaraan u nog lang warme herinneringen zal hebben.

Boek deze reis

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar het vertrekpunt van de boot, hier schepen wij in voor een PRACHTIGE 3- UUR DURENDE BOOTTOCHT. Deze tocht brengt ons over de Lek, door de sluis van Amerongen, langs Elst en de Utrechtse Heuvelrug naar Rhenen, waarna we weer retour varen naar het vertrekpunt van de boot. Tijdens de boottocht krijgt u een heerlijke lunch aangeboden bestaande uit een kop soep, broodje kroket, broodje kaas, mini rozijnenbol en koffie/ thee/ melk. Eenmaal weer aan wal rijden we richting  onze locatie voor een spetterend optreden van MarieChristien. Deze middag verzorgt zij de prachtige voorstelling ‘over’- WINTEREN voor u. Vanaf het eerste vallende herfstblad tot aan het ontwaken van de allereerste krokus, het komt allemaal voorbij. De liedjes staan weer als een huis, grondig gerepeteerd en onvermoed mooi! MarieChristien 'pakt' het publiek met fraai uitgevoerde nummers, met anekdotes die aan het denken zetten en natuurlijk met enkele bekende nummers die meegezongen (kunnen) worden.  Zo mag het wel altijd winter blijven……Om deze dag in stijl af te sluiten staat er na afloop van de voorstelling een heerlijk stamppottenbuffet met dessert voor u klaar. Na afloop van deze heerlijke dag brengen wij u weer retour naar uw opstapplaats.

Door de vele stijgende kosten zijn wij vanaf heden genoodzaakt om per boeking € 3,00 reserverings/ boekingskosten in rekening te brengen.

Totaalprijs
Sluit