Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

003 Pretty Woman

136,00 p.p.

De meeste geliefde romantische komedie uit Hollywood…..nu te zien in Utrecht!

Weer eens lachen, zwijmelen en genieten? Goed nieuws! Na internationale successen is de musical Pretty Woman eindelijk in Nederland te zien. Gebaseerd op de iconische film uit de jaren ’90 met Julia Roberts en Richard Gere. Geniet van de glitter en glamour met als decor de straten van Hollywood in een verhaal vol romantiek en humor.  Met muziek van de Grammy Award winnende Bryan Adams en Jim Vallance. 

De succesvolle, keiharde zakenman Edward neemt escortdame Vivian mee naar zijn hotel. Het lijkt een simpele deal voor één avond. Maar hij is zo van haar gecharmeerd, dat hij haar meeneemt naar een aantal zakelijke events. De eerlijke Vivian en meedogenloze Edward – ze leren elkaar én zichzelf in die paar dagen goed kennen. Ze worden verliefd, maar een relatie tussen de twee ogenschijnlijke tegenpolen lijkt door hun verschillende levens onmogelijk…  

Vraag offerte aan

Vanaf uw opstapplaats rijden we richting Utrecht, onderweg stoppen wij eerst nog voor een drie gangen diner. Wij zijn op tijd bij het Beatrixtheater zodat u uw plaatsje kan opzoeken. De musical begint om 20.00 uur en dan is het tijd om u mee te laten voeren met de hoofdrolspelers, Jan Kooijman en Shanna Slaap. Laat uzelf onderdompelen bij deze feel-good musical en geniet van de glitter en glamour.  Na afloop staat de touringcar weer voor u klaar en brengen wij u weer retour naar uw opstapplaats.

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.

Afhankelijk van uw opstapplaats(en).

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. HET DINER
  3. ENTREEKAART 1ᵉ RANG

PRIJZEN:Avond- voorstelling:

40 t/m 60 Personen   € 136,00

(Matineevoorstellingen zijn alleen op zaterdag en zondag, prijzen op aanvraag) 

(voor speeldata op vrijdag- zaterdag- zondag en op feestdagen gelden andere prijzen)

Totaalprijs
Sluit