Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

005 Musicalreis 40-45, de musical

134,50 p.p.

Musicalreis,  40-45 de Musical 

Na het grote succes in België brengt Studio 100 - 40-45 De Musical naar Nederland vanaf september 2024. De Tweede Wereldoorlog betekende voor ons land een zwarte bladzijde in de geschiedenis en heeft op een ingrijpende manier zijn stempel gedrukt op onze samenleving. Het is een tragedie die nooit vergeten mag worden.

Deze musical vertelt het verhaal over twee broers die na het bombardement van Rotterdam elk een andere kant van de strijd kiezen. Rotterdam, net na de Eerste Wereldoorlog. Dirk en Louis worden met een jaar verschil geboren en groeien op in een warm nest. De broers worden hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken. Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in elke huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Dirk en Louis...In het begin van de bezetting is alles nog relatief gewoon in Rotterdam. De jonge mensen gaan verder met hun leven. Dirk vraagt zijn vriendinnetje Marie ten huwelijk en Louis is heel geïnteresseerd in haar vriendin Leah. Nadat heel veel jongeren warm worden gemaakt met populistische praat van de Duitsers, splijt het gezin Segers. Dirk en Louis komen in tegenovergestelde kampen terecht. De voorstelling bestaat uit spectaculaire scènes met heel wat special effecten. U zal geraakt worden met muziek en pakkende beelden die u zullen ontroeren.

Vraag offerte aan

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.

Dit is afhankelijk van uw opstapplaats(en).

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. HET DINER
  3. ENTREEKAART 1E RANG

Matinee:

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Hier zal u de musical 40-45 gaan bekijken. Bij het vertrek ontvangt u van ons een lunchpakketje met een flesje water, bij aankomst in Barneveld kan u dan uw plaatsje opzoeken (zitplaats 1e rang) en gaan genieten van de voorstelling. De voorstelling (matinee) begint om 13.30 uur, 14.00 uur of 15.30 uur afhankelijk van de gekozen dag (er is geen pauze tijdens de voorstelling). Na afloop rijden we naar ons dineradres waar wij u nog een drie gangen diner aanbieden en aansluitend retour brengen naar uw opstapplaats.

Avond:

Vanaf uw opstapplaats rijden wij naar ons restaurant waar wij een goed verzorgt drie gangen diner voor u hebben gereserveerd. Na afloop van het diner rijden we naar de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Hier zal u de musical 40-45 gaan bekijken. Bij aankomst in Barneveld kan u dan uw plaatsje opzoeken (zitplaats 1e rang) en gaan genieten van de voorstelling. De voorstelling (avond) begint om 17.00 uur, 19.00 uur of 20.30 uur afhankelijk van de gekozen dag. (er is geen pauze tijdens de voorstelling) Nadat u heeft kunnen genieten van deze spektakel musical staat de touringcar weer voor u klaar en rijden wij weer richting uw opstapplaats.

Er wordt bij deze musical gebruik gemaakt van een bijzonder technisch concept met rijdende tribunes en geluid via individuele koptelefoons. Dit zorgt ervoor dat u op een unieke manier meegezogen zal worden in het verhaal.

PRIJZEN:
Matinee-voorstelling 
40 t/m 60 Personen  € 143,95
(Matineevoorstellingen zijn op woensdag, zaterdag en zondag en kunnen verschillende aanvangstijden hebben)

Avond- voorstelling:
40 t/m 60 Personen € 134,50 

(voor speeldata op vrijdag- zaterdag- zondag en   op feestdagen gelden andere prijzen)

Totaalprijs
Sluit