Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Dagtocht

057 Natuurlijk de Eifel

70,50 p.p.

De slagroom op de taart voor iedere natuurliefhebber, een werkelijk schitterende tocht door een gedeelte van natuurpark De Hoge Eifel. Deze tocht bevat vanaf de koffie bijna geen snelweg, het is heerlijk genieten van de prachtige omgeving waarin we gaan rondrijden. De gezonde, afwisselende natuur en de uitgestrekte bossen doen u de stress van het alledaagse leven vlug vergeten. De wegen leiden door wouden, langs velden, heldere beekjes, diepgroene dalen en weidse heuvellandschappen. Een ongerept kader waar ijsvogels, blauwe reigers, buizerds en zelfs bevers zich thuis voelen. De vele molens en talrijke burchten in deze prachtige omgeving dragen alle sporen van het roemruchte verleden

Vraag offerte aan

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar ons koffieadres in Limburg. Na genoten te hebben van koffie en Limburgse vlaai rijden we door naar Lichtenbusch. Via Hahn en Lammersdorf komen we rond de middag aan bij ons lunchadres voor de lunch. Nadien hebt u even vrije tijd om te genieten van de prachtige natuur. We vervolgen ons programma en rijden via een mooie route naar het meest bekende Eifelstadje Monschau, hier maken we een ruime stop. U kunt eventueel een bezoek brengen aan de Romische Glasshütte, de vele winkels of gewoon genieten op een gezellig terrasje. Aansluitend rijden we door naar ons dineradres in Limburg.

 VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.

Afhankelijk van uw opstapplaats(en).

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. HET KOPJE KOFFIE MET VLAAI
  3. DE LUNCH
  4. BEZOEK AAN MONSCHAU
  5. HET DINER

Om uw bezoek nog comfortabeler te maken kunt u gebruik maken van de boemeltrein, na een ca. 30 minuten durende rondrit wordt u afgezet in het centrum en op afgesproken tijdstip weer teruggebracht bij de bus. Kosten vanaf € 6,50 p.p. (afhankelijk van beschikbaarheid)

PRIJZEN:
40 t/m 60 Personen € 77,50
35 t/m 39 Personen € 82,50
30 t/m 34 Personen € 88,50
Totaalprijs
Sluit