Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw

Musicalreis 004: de musical 40-45

149,95 p.p.

Inclusief:  busreis - drie gangen lunch - entree 1e rang (voorstelling 19.00 uur)

Zondag 27 oktober

Na het grote succes in België brengt Studio 100:
40-45 De Musical naar Nederland vanaf september 2024. De Tweede Wereldoorlog betekende voor ons land een zwarte bladzijde in de geschiedenis en heeft op een ingrijpende manier zijn stempel gedrukt op onze samenleving. Het is een tragedie die nooit vergeten mag worden. Deze musical vertelt het verhaal over twee broers die na het bombardement van Rotterdam elk een andere kant van de strijd kiezen. Rotterdam, net na de Eerste Wereldoorlog. Dirk en Louis worden met een jaar verschil geboren en groeien op in een warm nest. De broers worden hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken. Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in elke huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Dirk en Louis...In het begin van de bezetting is alles nog relatief gewoon in Rotterdam. De jonge mensen gaan verder met hun leven. Dirk vraagt zijn vriendinnetje Marie ten huwelijk en Louis is heel geïnteresseerd in haar vriendin Leah. Nadat heel veel jongeren warm worden gemaakt met populistische praat van de Duitsers, splijt het gezin Segers. Dirk en Louis komen in tegenovergestelde kampen terecht. De voorstelling bestaat uit spectaculaire scènes met heel wat special effecten. U zal geraakt worden met muziek en pakkende beelden die u zullen ontroeren.

Boek deze reis

Vanaf uw opstapplaats rijden wij naar ons restaurant waar wij een goed verzorgde drie gangen lunch (warme maaltijd) voor u hebben gereserveerd. Na afloop van het diner rijden we naar de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Hier zal u de musical 40-45 gaan bekijken. Bij aankomst in Barneveld kan u dan uw plaatsje opzoeken (zitplaats 1e rang) en gaan genieten van de voorstelling. De voorstelling begint om 19.00 uur. (er is geen pauze tijdens de voorstelling) Nadat u heeft kunnen genieten van deze spektakel musical staat de touringcar weer voor u klaar en rijden wij weer richting uw opstapplaats.

Er wordt bij deze musical gebruik gemaakt van een bijzonder technisch concept met rijdende tribunes en geluid via individuele koptelefoons. Dit zorgt ervoor dat u op een unieke manier meegezogen zal worden in het verhaal.

Een musical die je gezien moet hebben!

Totaalprijs
Sluit