Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Dagtocht

002 Soldaat van Oranje

134,50 p.p.

Musicalreis - Soldaat van Oranje

Deze legendarische musical is verlengd tot
eind april 2024!!

Als de Duitsers in 1940 Nederland binnenvallen, leeft de Leidse student Erik Hazelhoff Roelfzema met zijn Leidse vrienden een onbezorgd studentenleven. De dan ongeveer 23-jarige jongens realiseren zich als donderslag bij heldere hemel dat niets meer hetzelfde is. Vriendschap enmliefde zijn niet langer vanzelfsprekend. De oorlog zet alles op zijn kop, alle verhoudingen op scherp. Iedereen moet zijn eigen keuzes maken...: Ga je vechten voor Vrijheid, Volk, Vaderland?
Steek je je kop in het zand en studeer je door? Of kies je doelbewust voor de vijand?
Soldaat van Oranje - De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Aan het begin van de oorlog ontsnapt Erik naar Engeland van waaruit hij zendapparatuur naar Nederland smokkelt en als piloot betrokken is bij bombardementen op Duitsland. Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt voor zijn verzetswerk al tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde,
de hoogste Koninklijke onderscheiding.

Zijn beroemde boek Soldaat van Oranje werd in 1977 verfilmd met Rutger Hauer in de titelrol en is nu op vernieuwende wijze te zien als musical in de TheaterHangaar op Vliegveld Valkenburg in Katwijk.

Vraag offerte aan

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar het restaurant waar voor u een heerlijk drie gangen diner klaar staat. Hierna wordt u naar Vliegveld Valkenburg gebracht in Katwijk. Hier kan u gaan genieten van een ruim drie uur durende voorstelling.  Het is een avond die u niet snel zult vergeten, het zal u boeien van begin tot eind! Na afloop van de musical staat de bus weer klaar om u retour te brengen naar uw opstapplaats.

(Indien u kiest voor een matinee- voorstelling dan rijden wij vanaf uw opstapplaats rechtstreeks naar het theater. U ontvangt in de bus een lunchpakketje met een flesje water. Het diner is na afloop van de voorstelling)

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.
Afhankelijk van uw opstapplaats(en).

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. ENTREEKAART 1ᵉ RANG
  3. HET DINER

PRIJZEN:
Avond voorstelling:
40 t/m 60 Personen  € 134,50

Matinee voorstelling:
40 t/m 60 Personen  €141,00
(voor speeldata op vrijdag- zaterdag- zondag en feestdagen gelden andere prijzen)

 

Totaalprijs
Sluit