Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

060 Kippen, een ei & vrijheid.....

96,50 p.p.

Centraal in het Land van Cuyk ligt het plaatsje Haps. Hier vinden we de Aalshof, waar kippen en eieren centraal staan. Maak kennis met het heerlijke leven op het Hapse Platteland.

In het prachtige groene en heuvelachtige landschap van Groesbeek ligt het Vrijheidsmuseum. Het museum ligt ten zuidoosten van Nijmegen en Arnhem, dicht bij Duitsland en midden in het gebied van twee van de belangrijkste operaties aan het Westfront tijdens WO2: Market Garden en Veritable. In het museum beleef je het boeiende verhaal van Oorlog en Vrijheid zonder Grenzen in zowel Nederland als Duitsland, Europa en daarbuiten. Ook het duurzame gebouw zelf, de 12 meter hoge Dome, is een attractie en heeft een sterke gelijkenis met een enorme parachute.

Vraag offerte aan

Vanaf uw opstapplaats rijden we meteen naar Haps, hier wordt u gastvrij onthaalt door gastvrouw Corrie. Onder het genot van een lekker kopje koffie met wat lekkers erbij wordt u ondergedompeld in de wereld van kippen, eieren en advocaat. Op boeiende wijze zal zij u allerlei kip- en eiweetjes toevertrouwen. Genietend van de sfeer, het lekkers en het uitzicht op de fraai aangelegde tuin kan het haast niet anders dan dat u zult wegdroomt in de tijd van weleer. Vanzelfsprekend kunt u er ook terecht voor eieren, ei- en streekproducten. Omdat de scharrelkippen zijn gehuisvest in verrijdbare kippenkooien met een vrije uitloop naar buiten kunt u er zeker van zijn dat de eieren de smaak van het buitenleven dragen. Nadat we van de advocaat hebben geproefd nemen we afscheid en rijden we naar ons lunchadres, hier bieden wij u een goed verzorgde lunch aan met uiteraard een EMA-kroket. Na de lunch vervolgen wij onze weg en rijden naar Groesbeek. Bij het Vrijheidsmuseum aangekomen gaan we naar een korte introductiefilm kijken en kan u hierna op eigen gelegenheid het museum gaan bezoeken. Dan is het alweer tijd om deze historische omgeving te verlaten, we rijden richting uw opstapplaats, maar onderweg maken we eerst nog een stop voor het drie gangen diner. Na het diner wordt u weer teruggebracht naar uw opstapplaats.

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP DE BEVESTIGING.
Afhankelijk van uw opstapplaats(en).

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. KOPJE KOFFIE MET IETS LEKKERS
  3. KIP EN 'T EI EXPERIENCE
  4. KOFFIETAFEL MET KROKET
  5. ENTREE VRIJHEIDSMUSEUM
  6. HET DINER 
PRIJZEN:
40 t/m 60 Personen €   96,50
35 t/m 39 Personen € 101,50
30 t/m 34 Personen € 107,50
Totaalprijs
Sluit