Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

Dagtocht 008: Fruitcorso- Tiel 2024

98,00 p.p.

Inclusief:  busreis- koffietafel met kroket- entree & tribuneplaats- het diner

-zaterdag 21 september

Al 60 jaar meer dan een dagje (Fr) Uit!

Een dagje uit? Dan is het Fruitcorso een echte aanrader. De Betuwe rolt de rode loper uit en toont oogstrelende groente- en fruitkunstwerken. Het Tielse evenement heeft al 60 jaar bewezen succesvol te zijn in de Betuwe en ver daarbuiten. Dit evenement is uniek in de wereld en in 2013 bekroond tot Cultureel Erfgoed. In 2021 werd deze erkenning overtroffen doordat het Fruitcorso werd bijgeschreven op de wereldbekende UNESCO- lijst. Nergens ter wereld worden zulke prachtige corsowagens vervaardigd van groenten en fruit, er doen 18 deelnemende groepen aan mee uit 7 omliggende gemeenten. Deze fantastische meester en kunstwerken rijden door de Tielse straten en is de stoet een ware beleving. Neem plaats op de tribune en u zal een spectaculaire show voorbij zien trekken. De presentatie is in vertrouwde handen van tv-presentator Jochem van Gelder. Voor of na de optocht kunnen de bezoekers ook de fruitmozaïeken op de wal langs de stadsgracht gaan bewonderen.

Boek deze reis

Vanaf uw opstapplaats rijden we richting Tiel, onderweg maken we een stop voor de lunch. Dit doen we al op tijd, we worden tijdig verwacht in Tiel om plaats te nemen op de tribune. Vanaf deze plaats ziet u de prachtige wagens aan u voorbijgaan, vol prachtige kleuren en vervaardigd uit appels, peren, zaden, paprika’s en druiven. Geniet van de veelzijdigheid van de verschillende kunstwerken als deze meesterwerken aan u voorbijkomen, het zal een adembenemende ervaring zijn. Na afloop van het corso wordt u weer bij de touringcar verwacht en gaan we aan de terugreis beginnen, onderweg maken we nog een stop voor een goed verzorgt drie gangen diner en brengen wij u weer retour naar uw opstapplaats.

Door de vele stijgende kosten zijn wij vanaf heden genoodzaakt om per boeking € 3,00 reserverings/ boekingskosten in rekening te brengen.

Totaalprijs
Sluit