Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Dagtocht

024 De Zeeuwse Riviera

78,00 p.p.

Vele weten het niet, maar ook in Nederland hebben we een “Riviera”. Een van de weinige stranden die op het zuiden is gericht en waar men van de meeste zon kan genieten, dit is terug te vinden in Zeeland. De boulevards en stranden van de badplaatsen Dishoek, Zoutelande en Westkapelle zijn vernoemd naar de befaamde Zuid-Franse kust. Zoutelande geldt zelfs als de drukste badplaats van Zeeland, de zon schijnt er meer en langer dan het landelijk gemiddelde. Ook de landbouwbedrijven in en om deze kustplaatsen hebben profijt van de goede weersomstandigheden. Voor lange tijd was de productie van de boerderijen een belangrijke economische factor betreft de inkomsten, met de jaren veranderde dit karakter naar de toenemende behoefte van de strandrecreatie.

Vraag offerte aan

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar ons koffieadres voor een heerlijk kopje koffie met gebak. Na de koffie vervolgen we onze route richting Zeeland, via het prachtige Zeeuwse Walcheren bereiken we het restaurant waar wij voor u een koffietafel met kroket hebben gereserveerd.

Hierna rijden we naar de stad Domburg waar u ruimschoots de tijd heeft om deze gezellige badplaats te gaan ontdekken. De Walcherse kustplaats Domburg geldt als de op twee na oudste badplaats van Nederland. Het waren stedelingen uit onder andere Middelburg die naar Domburg kwamen om te baden. Zij bouwde er zomerverblijven en soms ook riante lusthoven. In 1837 werd er het eerste badpaviljoen gebouwd, wat nu een rijksmonument is. In de hoofdstraat van Domburg zijn tal van winkeltjes en restaurantjes om u te vermaken. Na de stop in Domburg vervolgen we onze route via “De Zeeuwse Riviera”. We zien de stranden, de duinen, vuurtorens en historische gebouwen in onder andere de stad Westkapelle. Natuurlijk komen we ook door Zoutelande, deze plaats kreeg meer bekendheid dankzij het gelijknamige lied van de Zeeuwse band BLØF. Via Vlissingen verlaten we Walcheren en rijden we weer richting Brabant. Onderweg stoppen we nog voor een heerlijk drie gangen diner voordat we u terugbrengen naar het vertrekpunt.

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.

Afhankelijk van uw opstapplaats(en). 

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. KOPJE KOFFIE MET GEBAK
  3. KOFFIETAFEL MET KROKET
  4. VRIJ IN DOMBURG 
  5. HET DINER
PRIJZEN:
40 t/m 60 Personen €   78,00
35 t/m 39 Personen €   83,00
30 t/m 34 Personen €   89,00
Totaalprijs
Sluit