Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Dagtocht

004 André Rieu

172,00 p.p.

Vrijthofconcerten, Kerstconcert & Nieuwjaarsconcert

André Rieu een Nederlands violist en orkestleider die met zijn uitvoeringen van populaire klassieke werken van onder andere Johann Strauss bekendheid geniet bij het grote publiek. Tijdens zijn studie aan de muziekacademie van Brussel ontwikkelde hij een voorliefde voor salonmuziek en vooral voor de wals. In navolging van het succesvolle Groningsch Salonorkest Pluche richtte hij in 1978 het Maastrichts Salonorkest op. Hoewel dit toen nog voornamelijk ouderen als publiek had (voor wie de muziek een nostalgische betekenis had), groeide zijn succes snel en in 1987 breidde hij zijn ensemble uit tot het Johann Strauß Orchestra. Het orkest begon in 1987 met 12 leden, met het eerste concert op 1 januari 1988. Naarmate de jaren vorderden groeide het gezelschap, het orkest speelt nu met 80 tot 150 muzikanten. Met zijn orkest speelt Rieu over de hele wereld. De shows zijn zo groot dat ze kunnen wedijveren met rockoptredens: in 2008 had de tournee van Rieu een replica van het kasteel van Sissi, op dat moment de grootste tourset ooit! De grote doorbraak voor André Rieu kwam in 1994 met de Tweede Wals uit de Suite voor Variété orkest van Dmitri Sjostakovitsj.

Dit werd een onverwacht (hit)succes. Sindsdien reist hij over de hele wereld met spectaculaire shows. Tijdens deze shows wordt er klassieke muziek, salonmuziek, operette, soundtracks en popmuziek gespeelt. De shows van André Rieu zijn niet alleen voor liefhebbers van klassiek maar is voor iedereen!

Geniet van de unieke optredens van André Rieu en het Johann Strauss orkest, van alle solisten en gastoptredens! Feest mee en geniet van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical... een avond om niet te vergeten. Kom zelf kijken waarom André Rieu al een aantal jaren een van de populairste live acts ter wereld is!

Vraag offerte aan

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar ons dineradres waar we u een heerlijk drie gangen diner aanbieden. Vanuit hier rijden wij naar de plaats van het Nieuwjaars/ kerstconcert of naar het Vrijthof in Maastricht.  Wij zorgen ervoor dat u op tijd aanwezig bent om uw zitplaats op te gaan zoeken, zodat u heerlijk kan gaan genieten van het fantastische optreden van André Rieu! Na afloop van de show staat de touringcar weer voor u klaar om u retour te brengen naar uw opstapplaats.

OP KAARTEN VOOR CONCERTEN OP HET VRIJTHOF VAN ANDRÉ RIEU KAN MEN GEEN OPTIE NEMEN, MEN DIENT GEBRUIK TE MAKEN VAN VOORINSCHRIJVINGEN!
(kaarten voor het kerst en nieuwjaarsconcert kunnen wij in overleg voor u in optie nemen tot een afgesproken datum)

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP DE BEVESTIGING.
Afhankelijk van uw opstapplaats(en).

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. HET DINER
  3. ENTREE CONCERT

PRIJZEN:
40 t/m 60 Personen vanaf € 172,00   

(Data & prijzen op aanvraag en afhankelijk van rang/ concertkeuze, prijswijzigingen onder voorbehoud)

Totaalprijs
Sluit