Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

019 Nijmegen, De Waal & Nog meer ....

89,25 p.p.

Nijmegen mag zich een van de oudste steden van Nederland noemen, de stad bestaat inmiddels al ruim 2000 jaar. De stad is gesticht door de Romeinen, doordat er een ‘gewone’ heuvel lag aan de Waal, werd het een strategische plek en maakte zij hier een bruisende nederzetting van. Deze plek kreeg als eerste in Nederland stadsrechten toegekend en is na nog een aantal naamswijzigingen al heel wat jaren bekend als de stad Nijmegen.  Naast de Romeinen hebben ook Keizer Karel de Grote en de Tweede Wereldoorlog een stempel gedrukt op de stad.

Vraag offerte aan

Vanaf uw opstapplaats rijden wij rechtstreeks naar Nijmegen, aan de Waalkade ligt de Pannenkoekenboot op ons te wachten. Hier schepen we in voor een 60 minuten durende rondvaart. Tijdens de rondvaart kan u genieten van een heerlijk kopje koffie met appeltaart. Ondertussen varen we langs de stad en passeren de verschillende Nijmeegse bruggen, de nieuwe nevengeul en de Ooijpolder. Nadat we weer aangemeerd zijn rijden we richting ons lunchadres. Op een speciale plek hebben wij voor u de lunch gereserveerd. De lunch bestaat uit een kopje tomatensoep, 2 sneetjes brood, spiegelei, rundvleeskroket, kaas en 2 kopjes koffie, thee of sap. Na de lunch heeft u nog even de gelegenheid om een kijkje te nemen in het bezoekerscentrum waarna we een mooie route rijden door het Rijk van Nijmegen en een stop maken in het Duitse plaatsje Goch. Dit plaatsje werd voor het eerst schriftelijk vermeld in een document uit 1261. Hier heeft u even de tijd om op ontdekking uit te gaan maar even op een terrasje zitten behoort ook tot de mogelijkheden. Na deze stop vervolgen we onze weg weer richting Nederland, onderweg bieden wij u nog een drie gangen diner aan, waarna wij u retour brengen naar uw opstapplaats.

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.
Afhankelijk van uw opstapplaats(en). 

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. KOPJE KOFFIE MET APPELTAART
  3. RONDVAART 60 MINUTEN 
  4. LUNCH ZOALS OMSCHREVEN
  5. BEZOEK AAN GOCH
  6. HET DINER

Tip: Wij kunnen ook de dagtocht samenstellen met aan boord van de pannenkoekenboot de lunch. Deze bestaat uit onbeperkt pannenkoeken eten en 75 minuten varen. De dagtocht wordt dan op een andere manier ingedeeld, vraag ons voor de mogelijkheden.

PRIJZEN:
40 t/m 60 Personen €   89,25
35 t/m 39 Personen €   94,25
30 t/m 34 Personen € 100,25
Totaalprijs
Sluit