Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Dagtocht

027 Haventocht Rotterdam

94,45 p.p.

Rotterdam gelegen aan de nieuwe Maas, met zijn haven, lange tijd de grootste van de wereld, is de belangrijkste en grootste van Europa. Het havengebied strekt zich uit over een lengte van 40 kilometer. De haven van Rotterdam is belangrijk op het gebied van overslag en containers en massagoederen, ook wel bulkoverslag genoemd, zoals ruwe olie, chemicaliën, kolen en ertsen. De haven van Rotterdam dankt haar grootte aan de ligging aan de monding van de Rijn. Daardoor ligt een achterland met zo’n 460 miljoen inwoners binnen bereik. Van hieruit worden goederen vervoerd naar onder andere het Ruhrgebied in Duitsland, Engeland en Antwerpen.

De stad staat bekend om zijn vernieuwde architectuur. Doordat de stad grotendeels in de tweede wereldoorlog was verwoest, op enkele historische gebouwen na, was er ruimte voor nieuwe ontwikkelingen. Rotterdam is een moderne stad, dit uit zich door de bouw van de wolkenkrabbers. Het is dan ook de enige hoogbouwstad in Nederland met een echte skyline.

Vraag offerte aan

 

Vanaf uw opstapplaats rijden we naar ons koffieadres voor een heerlijk kopje koffie met gebak. Na de koffie vervolgen we onze weg en rijden via een mooie route naar ons lunchadres in Stellendam op Goeree Overflakkee, hier worden we ontvangen voor een heerlijke koffietafel, uiteraard met kroket. Na de lunch vervolgen we onze weg naar Rotterdam, onderweg zien we diverse havenactiviteiten. Vervolgens gaan we een blik werpen op Rotterdam vanaf het water, tijdens een 75 minuten durende rondvaart ziet u de bedrijvigheid van de drukste haven van Nederland en de skyline van Rotterdam. Dan is het alweer tijd om richting huis te gaan, onderweg stoppen we nog voor een heerlijk drie gangen diner waarna u weer retour gebracht wordt naar uw opstapplaats.

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.
Afhankelijk van uw opstapplaats(en).

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. KOFFIE MET GEBAK
  3. KOFFIETAFEL MET KROKET
  4. HAVENRONDVAART 
  5. HET DINER

PRIJZEN:
40 t/m 60 Personen €   94,45
35 t/m 39 Personen €   99,45
30 t/m 34 Personen € 105,45

 

Totaalprijs
Sluit