Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Dagtocht

015 5- Sluizentocht

97,25 p.p.

Een sluis is een waterbouwkundig kunstwerk in een waterkering tussen twee waterwegen met een verschillend waterpeil, dat dient om water te keren, maar dat door een beweegbaar mechanisme ook water of schepen kan laten passeren. Wij kennen in Nederland diverse sluis types, de meest bekende is de schutsluis. Deze zullen we vandaag ook passeren.

Vraag offerte aan

Vanaf uw opstapplaats rijden we naar ons koffieadres waar we u een heerlijk kopje koffie met gebak aanbieden. Na de koffie vervolgen we onze weg, via een mooie route rijden we naar ons lunchadres. Hier hebben wij voor u een goed verzorgde koffietafel met kroket gereserveerd.

Nadat u heeft kunnen genieten van deze heerlijke lunch vertrekken we richting Vianen, waar we inschepen voor een prachtige drie uur durende boottocht.

Nadat we aan boord zijn gegaan in Vianen varen we de 5-sluizentocht, de eerste sluis is de sluis van Vianen naar de Lek, vervolgens door de Koninginnesluis naar Oud Vreeswijk, om zo door te varen naar de Zuidersluis bij Jutphaas, hier schutten wij naar het Amsterdam Rijnkanaal met op de achtergrond de stad Utrecht, wij varen naar de Beatrixsluizen alwaar de grootste schepen van de binnenwateren ook varen en schutten, hier gaan wij ook doorheen en steken zo de lek weer over en via de sluis van Vianen weer terug naar de opstapplaats in Vianen. Deze vaartocht is een mooie beleving. Onderweg krijgt u fijne informatie over de sluizen en eventuele schepen die gepasseerd worden. In Vianen staat de touringcar weer klaar voor de terugreis. Onderweg maken we nog een stop voor een goed verzorgd drie gangen diner om deze gezellige dag af te sluiten, waarna wij u retour brengen naar uw opstapplaats

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.
Afhankelijk van uw opstapplaats(en)

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. KOPJE KOFFIE MET GEBAK
  3. KOFFIETAFEL MET KROKET 
  4. SLUIZENTOCHT (3 UUR)
  5. HET DINER

PRIJZEN:
40 t/m 60 Personen €   97,25
35 t/m 39 Personen € 102,25
30 t/m 34 Personen € 108,25 

 

Totaalprijs
Sluit