Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Dagtocht

013 Surf & Turf

101,50 p.p.

Het is goed toeven in ons Brabantse land, wij gaan deze dag dan ook een paar prachtige gebieden bezoeken. U gaat de mooiste plekjes ontdekken. In de regio Altena gaan we op ontdekking, deze gemeente is ontstaan door een fusie met het Land van Heusden en Altena, Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Met de Hank-o- Motief gaan we op verkenning in de regio.

 

Vraag offerte aan

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Dussen, bij onze ludieke klompenmaker worden we welkom geheten en staat de koffie al klaar. Hier kan u gaan genieten van de koffie met gebak, ondertussen wordt het kenmerkende rode treintje voor gereden. Na het welverdiende kopje koffie gaan we op pad met de Hank-O-Motief. Met dit treintje gaan we aan onze rondrit van een uur beginnen door de prachtige omgeving. Na afloop van de rondrit komen we weer retour bij ons beginpunt. Hier staat een goed verzorgde koffietafel voor u klaar, uiteraard zal de kroket hier niet ontbreken. Na de lunch nemen we afscheid van onze gastheren en gastvrouwen om weer een ander stukje Brabant te gaan ontdekken. We arriveren in Kerkdriel hier schepen we in voor een 2- uur durende boottocht. Kerkdriel en de Zandmeren liggen aan de Maas en in het eiland Bommelerwaard, tussen de rivieren de Waal en de Maas, de Afgedamde Maas en het kanaal van St-Andries.

Vanuit Kerkdriel vertrekken wij vanaf de Zandmeren en via een oude riviertak naar de Maas. Deze grensrivier (Gelderland-Noord Brabant) bevaren wij, we komen langs de veerpont Amalia, die het verkeer overzet van Gelderland naar Noord-Brabant. Vervolgens komen wij aan bij het kanaal van St-Andries, hier verbinden de rivieren de Maas en de Waal zich met elkaar door middel van de sluis St-Andries, bij het plaatsje Rossum. Nadat wij de sluis zijn gepasseerd varen we langs het plaatsje Alem, dit is de andere kant van de oude rivierlus, de Maas. Eenmaal weer terug op de Maas vervolgen wij de Maas in de opvaart naar Heerewaarden, waar wij aan de Noord Brabantse kant de Lithse ham in varen om zo weer terug naar de Maas te kunnen varen, en keren zo retour naar Kerkdriel. Bij Kerkdriel varen wij nog even rechtdoor om langs het dorp te varen zodat u vanaf het water goed zicht heeft op Kerkdriel. Het vele zand en grind uit de gaten langs de Maas is gebruikt voor wegenbouw en huizenbouw. De Zandmeren van Kerkdriel hebben hun oorsprong te danken aan de aanleg van de A2. Na twee uur varen komen wij weer aan in Kerkdriel waar de touringcar voor u gereed staat, we rijden naar ons dineradres voor een heerlijk drie gangen diner, waarna we u weer retour brengen naar uw opstapplaats.

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP DE BEVESTIGING.

Afhankelijk van uw opstapplaats(en).

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. KOPJE KOFFIE MET GEBAK
  3. RONDRIT MET HANK-O-MOTIEF
  4. KOFFIETAFEL MET KROKET
  5. 2 UUR-DURENDE BOOTTOCHT
  6. HET DINER

PRIJZEN:
40 t/m 60 Personen  €  101,50
35 t/m 39 Personen  €  106,50
30 t/m 34 Personen  €  112,50

Totaalprijs
Sluit