Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

001 Aida- Musicalreis

141,50 p.p.

Musicalreis - Aida

De vernieuwde en geactualiseerde musical AIDA van Elton John en Tim Rice ging in april 2023 in wereldpremière in het AFAS Circustheater in Scheveningen.

Het verhaal van AIDA blijft, ook in de hernieuwde versie, volledig overeind. AIDA vertelt het tijdloze liefdesverhaal van Aida en Radames, die in een tijd leven waarin hun liefde ontstaat te midden van een wereld die daartegen is.  Oorlog scheidt hun landsbelangen, maar niet hun verbinding. Tradities, opvolging, innerlijke tweestrijd over wat zou moeten en wat zij willen, laten persoonlijke worstelingen zien die ook in deze tijd weten te raken.  Geleid door hun kracht en de steeds sterker wordende liefde kiezen ze voor een moeilijk pad, een pad waarin niets zeker is, alleen de liefde voor elkaar.  AIDA speelt zich af in Egypte, dat in oorlog is met Nubië. De Egyptische kapitein van het leger Radames ontmoet Aida bij een groep gevangen genomen vrouwen uit Nubië. Hij weet niet dat zij de dochter van de Nubische koningin Kandake is. En besluit haar als bediende aan zijn verloofde Amneris (dochter van de farao) te geven. Te midden van de spanningen tussen de nationaliteiten ontstaat er ook een beladen driehoeksverhouding tussen Radames, Amneris en Aida. De farao heeft een huwelijk tussen Radames en Amneris aangekondigd, maar Aida en Radames worden verliefd op elkaar, terwijl Aida verscheurd wordt door een innerlijke tweestrijd; haar liefde voor Radames wordt gezien als een verraad van haar eigen land en volk.

De vernieuwde versie van AIDA verschilt op een aantal vlakken van de versie die van 2001 tot en met 2003 in ons land te zien was. Gebleven zijn vanzelfsprekend de iconische muziek en liedteksten van Sir Elton John (The Lion King, Billy Elliot) en Tim Rice (Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Jesus Christ Superstar en Evita), maar het creatieve team onder leiding van regisseuse Schele Williams heeft de musical van een eigentijds karakter voorzien zonder de kwaliteit van de originele versie teniet te doen. Scriptschrijver David Henry Hwang, ook verantwoordelijk voor de oorspronkelijke versie van AIDA: “Het klassieke verhaal van Aida heeft toeschouwers altijd weten te raken, in elke cultuur, in elke periode. Ik vind het fantastisch om de voorstelling die we twintig jaar geleden hebben gecreëerd aan te passen naar de huidige tijdgeest, zodat het epische liefdesverhaal het publiek van vandaag nog sterker kan aanspreken.”

Vraag offerte aan

Vanaf uw opstapplaats rijden we richting Scheveningen. Onderweg naar Scheveningen bieden wij u een drie gangen diner aan.  Na het diner wordt u naar het AFAS Circustheater gebracht, de touringcar kan hier voor het theater stoppen. Nadat u uw plaatsje heeft opgezocht kan u van deze magische musical gaan genieten. Het is een belevenis van begin tot eind en u zal hier nog lang van nagenieten. Na afloop van de musical staat de touringcar weer voor u gereed om u naar uw opstapplaats retour te brengen.

(Indien u kiest voor een matinee- voorstelling dan rijden wij vanaf uw opstapplaats rechtstreeks naar Scheveningen. Aangekomen in Scheveningen heeft u enige vrije tijd voordat u naar het theater gaat, eventueel om op eigen gelegenheid te lunchen. Het diner is na afloop van de voorstelling onderweg naar uw opstapplaats.)

Maak de theater beleving voor u leden helemaal zorgeloos, u kan als extra een pauze arrangement erbij reserveren. Met dit arrangement wordt u ontvangen en begeleid door gastheren- vrouwen van het AFAS-theater. Bij binnenkomst ontvangt u een kopje koffie of thee met wat lekkers en tijdens de pauze staat er een drankje met een klein hapje voor u klaar.

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.

Dit is afhankelijk van uw opstapplaats(en).

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. HET DINER
  3. ENTREEKAART 1E RANG

PRIJZEN:
Avond-voorstelling zonder Pauze-Arrangement
40 t/m 60 Personen  € 141,50
(prijzen voor matinee voorstellingen zijn op aanvraag)

Avond-voorstelling inclusief Pauze Arrangement
40 t/m 60 Personen € 150,50
(prijzen voor matinee voorstellingen zijn op aanvraag)

(voor speeldata op vrijdag- zaterdag- zondag, schoolvakanties en op feestdagen gelden andere prijzen.)

 

Totaalprijs
Sluit