Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

011 Een dagje terug naar onze jeugd......

101,50 p.p.

Nostalgie is vaak verbonden met het verleden, de schooltijd of de kindertijd en bij jeugdsentiment denken we bijvoorbeeld aan bepaalde plaatsen die men als kind heeft gekend, speelgoed dat we hadden, tv-programma’s of films waar we naar keken. Vandaag gaan we een dagje terug naar onze eigen nostalgie met een bezoek aan het Oude Ambachten en Speelgoedmuseum en Beeld & Geluid in Hilversum. Het Oude Ambachten & Speelgoedmuseum is echt een gigantisch museum dat geweldig geschikt is voor mensen op zoek naar een stukje nostalgie. Er is zoveel te zien en aan te raken dat u er werkelijk versteld van zult staan. Het grootste gedeelte bestaat uit een werkelijk unieke en veelzijdige verzameling oude ambachten. Er zijn wel zo'n 150 kleine winkeltjes, kamertjes en werkplaatsen, met allerhande oude gereedschappen en attributen uit de vorige eeuw en soms nog ouder. Naast oude ambachten biedt het museum ook nog een mooie collectie speelgoed. U zult met herkenning en een beetje weemoed, terugkijken naar uw jeugd. Rijdende treintjes, autootjes, kinderserviesjes, Dinky Toys en nog veel meer zal u hier vinden. Uniek is dat bijna niets achter glas staat en dat de collectie aangeraakt mag worden en het van dichtbij bekeken kan worden. Maar ook buiten kan u kennis maken met land en werktuigen uit vroegere tijden.

Bij Beeld & Geluid herbeleven we de hoogtepunten uit de Nederlandse televisiegeschiedenis en maken we een reis door de tijd langs al die onvergetelijke programma’s waar iedereen vroeger voor thuisbleef. Van Willem Ruis tot Swiebertje en van ‘Ja Zuster, Nee Zuster’ tot de caviarace van Fred Oster. We worden ontvangen voor het interactieve filmprogramma, waar we samen herinneringen ophalen aan de leukste momenten van ruim 70 jaar televisie. De meest legendarische programma’s en momenten uit ruim 70 jaar televisie komen voorbij. Herkenbare openingstunes en liedjes die je nog zó kunt mee neuriën, onvergetelijke gebeurtenissen die lijken als de dag van gisteren, hilarische sketches en heel veel bekende tv-gezichten van vroeger. Niet alleen kun je diverse memorabele fragmenten uit de enorme mediacollectie van Beeld & Geluid bekijken en herbeleven, maar je krijgt ook een aantal bijzondere objecten uit de Nederlandse televisiegeschiedenis te zien. Een bezoek boordevol prachtige hoogtepunten en herinneringen.

Vraag offerte aan

Vanaf uw opstapplaats rijden wij rechtstreeks naar Terschuur, waar wij worden ontvangen met een kopje koffie met gebak, aansluitend gaat u zelf op ontdekking in het museum. De lunch gebruiken we ook hier en bestaat uit een koffietafel met kroket. Na de lunch vertrekken we richting Hilversum, bij Beeld & Geluid worden we gastvrij ontvangen voor een middagje tv-nostalgie. Tijdens het programma is er ook tijd voor een kopje koffie met iets lekkers. Dan is het tijd om Hilversum te verlaten, we rijden weer richting het zuiden, maar niet voordat we deze dag afsluiten met een drie gangen diner waarna we u retour brengen naar uw opstapplaats.

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.

Afhankelijk van uw opstapplaats(en).

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. HET KOPJE KOFFIE MET GEBAK
  3. ENTREE OUDE AMBACHTEN & SPEELGOEDMUSEUM
  4. DE KOFFIETAFEL MET KROKET
  5. ARRANGEMENT TV NOSTALGIE BIJ BEELD&GELUID
  6. HET DINER
PRIJZEN:

40 t/m 60 Personen € 101,50
35 t/m 39 Personen € 106,50
30 t/m 34 Personen € 112,50

(Het programma bij Beeld & Geluid is met maximaal 80 personen, grotere groepen in overleg en/of in een wisselprogramma)

 

Totaalprijs
Sluit