Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Aanbieding, Nieuw Dagtocht

ZD008: Vol ambiance de herfst in.....

59,50 p.p.

Inclusief: busreis - het "EMA" diner - de show - de koffietfel met "EMA" kroket 

Woensdag 10 oktober 2018 

We gaan met een goed gevoel de herfst inluiden!  Deze middag gaan we al zingend en feestend een begin maken met de herfst.

 In Postel gaan we  een show bijwonen met als hoogtepunt een optreden van het welbekende duo
De Deurzakkers!  Ze staan al meer dan 40 jaar aan de top en hebben vele hits op hun naam staan zoals: Zak es lekker door,  De steek van de keizer, Het feest kan beginnen, want wij zijn binnen en zo zijn er nog meerdere hits die we allemaal mee kunnen zingen. Verder een optreden van Luc  Steeno 20 jaar geleden scoorde Luc Steeno zijn eerste grote hit: Ik mis je elke dag. Daarna wist hij de éne na de andere hit te scoren. Hij speelde accordeon, Mooi zijn alle vrouwen en nog tientallen andere hits brachten hem talrijke keren in de top van diverse muziekprogramma’s. Verder treden voor ons op: Lissa Lewis, Davy Dilamo en Koen Bossuyt. Tevens zal het Stardancers showballet de show van deze middag compleet maken.

Boek deze reis

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar het plaatsje Postel, waar we omstreeks 12.00 uur verwacht worden bij de Kaasboerin.

We beginnen met een heerlijke maaltijd, die speciaal voor EMA is samengesteld, bestaande uit:

 

Soep

*

Kipfilet met frietjes, aardappelpatatoes – 2 soorten rauwkost, 2 soorten warme groente – appelmoes – vleesjus en mayonaise.

(alles wordt zo vaak bijgevuld als nodig, ook de kipfilet).

*

Lekker dessert.

 

Omstreeks 14.30 uur start het gevarieerde middagprogramma met de genoemde top artiesten.

Na de muzikale middag bieden wij u nog een heerlijke koffietafel met kroket aan exclusief voor “EMA” reizigers. Aansluitend keren we weer huiswaarts.

Totaalprijs
Sluit