Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

WDG20-08: 2e Pinksterdag

72,50 p.p.

inclusief: busreis -  koffie en een suikerwafel met aardbeien - aardbeien excursie - koffietafel met kroket - 2 uur durende boottocht -  het diner

Vertrekdatum:

- Maandag 1 juni 2020

De aardbei ook wel het “zomerkoninkje” genoemd  is ook familie van de rozen. Het seizoen loopt van mei tot september maar door de teelt in kassen zijn aardbeien het hele jaar verkrijgbaar afkomstig uit Nederland. De aardbei met zijn zoetige smaak is goed voor de gezondheid en zit boordevol vitamientjes. Vandaag komt u alles te weten over deze sappige vrucht, van het kweken tot op het bord. In Kerkdriel  gelegen aan de Maas maken we een mooie tocht, deze 950 km lange rivier ontspringt in Frankrijk en stroomt daarna nog door België en Nederland. In Nederland is de Maas de zuidelijkste van de grote rivieren en mondt ze in de Nederlandse rivierdelta uit in de Noordzee.

Boek deze reis

Vanaf uw opstapplaats rijden we naar ons eerste adres van vandaag, hier worden we op een wel heel bijzondere plek ontvangen. Op het aardbeienterras staat de koffie al voor u gereed met een heerlijk Rijsbergs wafeltje en uiteraard ontbreken hier de aardbeien niet op dit heerlijke wafeltje. Na de koffie start de rondleiding, alles wordt er dan aan u uitgelegd over de aardbei en komt u veel te weten  over deze heerlijke vrucht. Na al deze kennis is het tijd om onze reis te gaan vervolgen en rijden we naar ons lunchadres voor een goed verzorgde koffietafel met kroket. Vanuit ons lunchadres gaan we richting Kerkdriel om in te schepen voor een 2- uur durende boottocht die ons zal leiden over de Maas. U kan heerlijk genieten aan boord van de prachtige landschappen die aan u voorbij komen. Als we weer retour zijn in Kerkdriel staat de touringcar weer voor u gereed en rijden we naar ons dineradres. Hier bieden wij u nog een heerlijk drie gangen diner aan voordat wij u naar uw opstapplaats retour brengen.

Totaalprijs

Beste reizigers,

Bereikbaarheid en service:

Ook wij volgen de richtlijnen en adviezen van RIVM, KNV, SGR en het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de Nederlandse regering op advies van het RIVM besloten om de geldende maatregelen in grote lijnen te verlengen tot 30 mei. Alle reizen kunnen derhalve tot 30 mei niet plaatsvinden.

De deelnemers aan deze reizen worden door ons gecontacteerd met onderstaande mogelijkheden:

·         U krijgt de keuze om uw reis kosteloos om te boeken naar een latere reisdatum

·         U ontvangt van ons een SGR-erkend Corona-voucher ter waarde van de (aan)betaalde reissom, die gebruikt kan worden voor het boeken van een nieuwe reis.

Voorwaarden Corona-voucher:

- De Corona-voucher is 1 jaar geldig na uitgiftedatum. De datum van boeking van uw nieuwe reis dient dus binnen dit jaar te vallen.

- De Corona-voucher ontvangen van EMA Reizen is alleen in te wisselen voor een nieuwe reis bij EMA Reizen.

- Op de Corona-voucher is de garantieregeling van SGR van toepassing conform bestuursbesluit van 16 maart 2020.

Indien uw nieuwe reis goedkoper is, ontvangt u het verschil terug in een Corona-voucher heeft uw nieuwe reis een hogere prijs dan dient u verschil bij te betalen. De Corona-voucher komt op naam te staan van de hoofdboeker, is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

Wat met reizen gepland na 30 mei?

Wij begrijpen dat u zich hierover vragen stelt, maar dat geldt ook voor ons. Niemand heeft op dit ogenblik een pasklaar en volledig antwoord. Dit hangt af van de dan geldende maatregelen. Bij meer duidelijkheid hierover wordt u door ons gecontacteerd. In principe gaat de reis gewoon door zolang u door ons niet wordt aangeschreven.

Wij volgen de richtlijnen en danken voor uw vertrouwen.

Kan ik mijn reis kosteloos annuleren?

Voor dagtochten/ reizen met vertrekdatum na 30 mei is het NIET  mogelijk om de reis kosteloos te annuleren.  Wij houden de maatregelen nauwlettend in de gaten en houden contact met de partners waar wij mee samenwerken om te bekijken wat  mogelijk en verantwoord is.  Mocht u dit niet willen afwachten en toch u reis/ dagtocht wensen te annuleren dan gelden onze annuleringsvoorwaarden.  

Bereikbaarheid

Voor het beantwoorden van uw vragen zetten wij alles op alles om goed bereikbaar te blijven. Gezien de huidige situatie gaan de dingen nu nèt even anders. Bijvoorbeeld omdat onze medewerkers niet naar hun werk kunnen of mogen komen.

Ons kantoor is gesloten voor bezoekers tot 30 mei. Wij zijn dagelijks van maandag tot en met vrijdag beperkt telefonisch bereikbaar. Indien het niet strikt noodzakelijk  is verzoeken wij u om vriendelijk te wachten op berichtgeving vanuit EMA Reizen over de door u geboekte reis.

Vriendelijk willen wij u verzoeken om uw vragen zoveel mogelijk te stellen per mail via info@ema-reizen.nl

Zorg goed voor uzelf en elkaar zodat we u z.s.m. weer mogen begroeten in onze touringcars.

Sluit