Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Kerst dagtocht

WDG19-10: Kerst in Leuven.....

49,00 p.p.

Inclusief: busreis - koffie met vlaai- vrij bezoek kerstmarkt Leuven- het diner

Vertrekdatum:

- Woensdag 18 december 2019

 

De kerstmarkt van Leuven is één van de oudste kerstmarkten van België. Dit kan je merken aan de prachtige authentieke sfeer die de kerstmarkt uitademt, vooral door zijn unieke streekproducten en traditionele lekkernijen. Op de kerstmarkt van Leuven komt iedereen samen om te genieten van de gezelligheid.

 Er staan ruim 140 kraampjes met unieke geschenken die u nergens anders kan vinden. De mooiste kerstdecoratie, vintage meubelen, verzorgingsproducten en zelfs cadeautjes voor de huisdieren ziet u! U vindt hier geschenken uit België maar ook originele handgemaakte spullen uit o.a. Polen, Zweden en Spanje. Naast de kerstmarkt is ook het prachtige historische centrum van Leuven de moeite waard om te bezoeken dat geheel in kerstsfeer is gehuld. 

Boek deze reis

Vanaf uw opstapplaats rijden we naar ons koffieadres waar we deze dag beginnen met een welverdiend kopje koffie of thee met een  stukje vlaai. Na deze stop rijden we rechtstreeks naar Leuven, u kan in het centrum van Leuven uitstappen en heeft dan alle tijd om heerlijk te gaan struinen door deze prachtige stad en om de kerstmarkt te gaan bezoeken. Nadat u weer in onze touringcar bent gestapt rijden we weer richting Nederland, onderweg maken we nog een stop voor een goed verzorgd drie gangen diner, waarna we u weer retour brengen naar uw opstapplaats.

Totaalprijs
Sluit