Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Kerst dagtocht

WDG19-08: Een wervelend kerstshow met Mieke.....

60,50 p.p.

Inclusief: busreis - het "EMA"diner- de show- koffietafel met "EMA" kroket

Vertrekdatum:

- Dinsdag 10 december 2019

 

We gaan naar Postel voor een wervelende kerstshow! Deze show is met  niemand minder dan Mieke. Aan de hand van Vader Abraham liep ze als 16 jarig meisje de showbusiness binnen en is daarna voor altijd gebleven. Niet alleen met Pierre Kartner maar ook met wereldsterren als Dennie Christian en Freddy Breck neemt Mieke haar hits op die één voor één bekroond worden met gouden platen. Mieke brengt al haar successen ten gehore bij De Kaasboerin. 

Verder zijn vandaag te gast Bandit, Bandit bracht liedjes van Will Tura in het Engels uit, wat te danken was aan zijn grote talent. Het programma met topartiesten zoals David van Dijck, Maarten Cox en Wim Quirijnen wordt afgewisseld met een optreden van de Stardancers Showballet. U merkt het al, met EMA Reizen bent u verzekerd van een gezellige middag. 

 

Boek deze reis

 Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar het plaatsje: Postel, waar we omstreeks 12.00 uur verwacht worden bij de Kaasboerin.

We beginnen met een heerlijke maaltijd, die speciaal voor EMA is samengesteld, bestaande uit:

Soep

*

Kipfilet met frietjes, aardappelpatatoes – 2 soorten rauwkost, 2 soorten warme groente – appelmoes – vleesjus en mayonaise.

(alles wordt zo vaak bijgevuld als nodig, ook de kipfilet).

*

Lekker dessert

Omstreeks 14.30 uur start het gevarieerde, middagprogramma met de genoemde top artiesten.

Na de muzikale middag bieden wij u nog een heerlijke koffietafel met kroket aan exclusief voor “EMA” reizigers. Aansluitend keren we weer huiswaarts.

Totaalprijs
Sluit