Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht, Kerst dagtocht

WDG19-04: Kerstdagtocht- 2e Kerstdag: Een betoverende kerstdag.....

73,50 p.p.

inclusief: busreis - koffie met lekkers- entree kerststallen tentoonstelling- koffietafel met kroket- toeristische rondrit met prijsvraag- kerstdiner

Vertrekdatum:

- Donderdag 26 december 2019

Deze kerstdag gaan we er iets bijzonders van maken. We gaan een bezoek brengen aan het grootste kerstdiorama van Europa. Deze grote “kijkdoos” telt meer dan 1800 figuren  en verteld op een beeldende wijze het hele kerstverhaal. In een unieke opstelling met veel oog voor detail heeft het naast de verbeelding van het kerstverhaal  ook veel verborgen voor – en oudchristelijke volkswijsheden en symbolieken, waarin ook veel humoristische tafereeltjes zijn verwerkt.

 

Boek deze reis

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar de omgeving van Nijmegen. We worden gastvrij ontvangen bij Orientalis met een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers.  Voordat u een bezoek gaat brengen aan het kerstdiorama en de papieren kerststallen krijgt u nog een korte film te zien. Hierna heeft u alle gelegenheid om de prachtige opstelling van het kerstverhaal te gaan bekijken. Op een afgesproken tijd staat de bus weer voor u klaar en rijden we naar ons lunchadres. We worden gastvrij ontvangen bij Restaurant Torenzicht in Lienden. Hier hebben wij voor u een feestelijke koffietafel met kroket voor u gereserveerd.

In de namiddag gaan we een prachtige rondrit maken, maar vergeet niet goed te luisteren naar de chauffeur, een traditie die vele jaren geleden is ontstaan, hebben we uiteraard vandaag ook weer de prijsvraag. Ondertussen zijn we aangekomen bij ons dineradres in ’s Gravenmoer, bij restaurant SED heeft de kok speciaal voor u als EMA reiziger een kerstmenu samengesteld . Dit heerlijke diner bestaat uit:

Kip of zalmcocktail

***

heldere bouillon met verse groentegarnituur, vers gebakken stokbrood met eigen gemaakte kruidenboter

***

2 soorten vlees met bijpassende sauzen, verschillende seizoen groenten, 2 soorten aardappels, rauwkostsalade, appelmoes

***

Heerlijk dessert en we sluiten dit smakelijke diner af met een heerlijk kopje koffie of thee met een bonbon

Nadat u heerlijk heeft getafeld is het alweer tijd om naar huis te gaan, ondertussen zijn de winnaars ook bekend gemaakt van de prijsvraag.  De touringcar staat weer gereed en brengt u weer retour naar u uw opstapplaats.

 

Totaalprijs
Sluit