Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

WD017: Carnavalsdagtocht- "Alaaf"

52,00 p.p.

 Inclusief: busreis – koffie met lekkers- live entertainment- drankjes tijdens de show- broodmaaltijd

 

Dinsdag 5 maart 2019

Haal die feestneus en dat carnavalspak maar weer uit de kast want we gaan er weer een leuke carnavalsmiddag van maken samen met de Dutch Show Company!

Boek deze reis

Het programma ziet er als volgt uit:

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar partycentrum ’t Maxend in Nistelrode, hier wordt u gastvrij ontvangen met een kopje koffie of thee met iets lekkers. Waarna we om 14.00 uur met de voetjes van de vloer gaan, samen met de Dutch Show Company. Een gezellige show waarin de entertainers van de Dutch Show Company een variatiet aan bekende carnavalskrakers ten gehore zullen gaan brengen, uiteraard kan u uit volle borst meezingen. Met hun fantastische stemgeluid brengen ze u in kortste keren volledig in de Carnaval sfeer.

Tijdens de gehele duur van de show zijn alle drankjes: bier, wijn, koffie, thee, vruchtensappen en frisdrank gratis!

Na afloop van de show zal er een goed verzorgde broodmaaltijd worden geserveerd bestaande uit een lekkere kop soep (keuze uit twee soorten),  diverse belegde luxe broodjes met verschillend luxe beleg, Brabants warm vlees in een verrassend sausje en natuurlijk niet te vergeten de oer Hollandse kroket!

Nadat we deze gezellige carnavalsmiddag hebben afgesloten is het weer tijd om naar huis te gaan. Thuis kan u nog heerlijk nagenieten van deze fijne middag.

 

Totaalprijs
Sluit