Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

WD015: De Snert- tram

69,50 p.p.

Inclusief: busreis-  kopje koffie met gebak- rondrit met snertt-tram- kop snert- het diner 

Donderdag 31 januari 2019

Het prachtige Rotterdam is een veelzijdige stad met verschillende culturen en een havenstad bij uitstek. De stad staat bekend om zijn vernieuwende architectuur. In de binnenstad, die in 1940 voor een groot deel verwoest werd, tref je een lappendeken aan  van bouwstijlen: iconen van het Nieuwe Bouwen staan naast de typische wederopbouwarchitectuur uit de jaren zestig, zeventig en tachtig. Het is een vrolijke mix met de hypermoderne skyscrapers die de laatste decennia zijn bijgebouwd.

 

Boek deze reis

Vandaag gaat u wel op een hele bijzondere manier Rotterdam ontdekken! Nadat we u hebben opgehaald van uw opstapplaats rijden we naar ons koffieadres voor een heerlijk kopje koffie of thee met een stukje gebak voor u klaar staat. Hierna vervolgen we onze weg naar Rotterdam om aan boord te gaan van de  “snert- tram”.  Deze tram lijkt zo door een pan erwtensoep te zijn gereden. 

U gaat volop genieten van een rondrit door Rotterdam in deze antieke museumtram uit 1964, tijdens de rit krijgt u een heerlijke kop erwtensoep met een broodje aangeboden. Onderwijl vertelt de gids amusante weetjes, waarvan zelfs de meest doorgewinterde Rotterdammer nog nooit van gehoord heeft. De 1,5 durende rondrit brengt u langs historische en moderne bezienswaardigheden in en rond het centrum van Rotterdam, het Feyenoord stadion, het historische Delfshaven en het chique Kralingen. De rit is verrassend en afwisselend. Na afloop van deze rondrit heeft u nog even vrij in het centrum van de stad waarna we weer richting het Brabantse land rijden. Onderweg stoppen we nog voor een goed verzorgd drie gangen diner.

 

 

Totaalprijs
Sluit