Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

WD011: De Kerstrevue

59,50 p.p.

Inclusief:  busreis- het “EMA” diner- koffietafel met “EMA” kroket

Dinsdag 11 december 2018

We gaan een start maken om de sfeer te gaan proeven van de kerst. Deze middag gaan we al zingend een begin maken van de kersttijd.

We gaan naar Postel om de Kerst Revue Show te gaan bijwonen met niemand minder dan Mieke. Aan de hand van Vader Abraham liep ze als 16 jarig meisje de showbusiness binnen en is daarna voor altijd gebleven. Niet alleen met Pierre Kartner maar ook met wereldsterren als Dennie Christian en Freddy Breck neemt Mieke haar hits op die één voor één bekroond worden met gouden platen. Mieke brengt al haar successen ten gehore bij De Kaasboerin.  Verder een optreden van Frank Galan bekend vanwege zijn romantische stem, lijkt onwaarachtig goed op die van Julio Iglesias! De combinatie stem, performance en uitstraling maken dat Frank Galan een zeer geliefde artiest is. Hij brengt zijn grootste successen ten gehore zoals “El bandido” en “Maria, Reine del Mar”.

Verder treden voor ons op: Bandit, Luc van Meeuwen en Nikolini Magic. Tevens zal het Stardancers showballet de show van deze middag compleet maken.

 

Boek deze reis

 

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar het plaatsje: Postel, waar we omstreeks 12.00 uur verwacht worden bij de Kaasboerin.

We beginnen met een heerlijke maaltijd, die speciaal voor EMA is samengesteld, bestaande uit:

Soep

*

Kipfilet met frietjes, aardappelpatatoes – 2 soorten rauwkost, 2 soorten warme groente – appelmoes – vleesjus en mayonaise.

(alles wordt zo vaak bijgevuld als nodig, ook de kipfilet).

*

Lekker dessert.

Omstreeks 14.30 uur start het gevarieerde, middagprogramma met de genoemde top artiesten.

Na de muzikale middag bieden wij u nog een heerlijke koffietafel met kroket aan exclusief voor “EMA” reizigers. Aansluitend keren we weer huiswaarts.

 

Totaalprijs
Sluit