Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

WD009: Magische winterdroom....

62,50 p.p.

Inclusief: busreis- warme lunch- entree orchideeënhoeve- broodmaaltijd met kroket-  entree kaarsjesavond- orchidee in cadeauverpakking

Zaterdag 8 december 2018

De Orchideeënhoeve is ook dit jaar weer omgetoverd in een magische kerstbeleving. Met duizenden lichtjes en een gezellige kerstmarkt, waar de kraampjes gevuld zijn met leuke snuisterijen en lekkernijen. Met één stap in deze ‘winterdroom’ bent u de wereld om u heen zo vergeten. Er is een prachtige route door de tuinen, zodat u optimaal kunt genieten van het prachtige decor. Wilt u even uitrusten? Daarvoor zijn gezellige zitjes ingericht.   

 

Boek deze reis

In de loop van de ochtend vertrekken we richting ons  restaurant waar we voor u een heerlijke warme lunch hebben gereserveerd.  Vanuit hier rijden we naar Luttelgeest voor een bezoek aan de Orchideeënhoeve. Hier krijgt u ruimschoots de tijd om de kerstsfeer op u in te laten werken u kan een bezoek brengen aan de kerstmarkt en rondstruinen in de kassen. U ziet in volle pracht honderdduizenden orchideeën in vele soorten. Deze bloemen zijn qua vorm, kleur en grootte de meest gevarieerde soort ter wereld. In de vlinder vallei vliegen ruim tweeduizend vlinders langs rotswanden, beekjes en vijvers. In de Lori-tuin kunt u ook de wereld van de kleurrijke papegaaitjes ontdekken. Om helemaal de kerstsfeer te proeven heeft u vanaf 17.00 uur ook toegang tot de Kaarsjesavond,  de elfjes gaan dan duizenden kaarsjes, lampjes en lantaarns aansteken en worden de fonteinen en watervallen sfeervol verlicht. De magische sfeer die vervolgens in de tuinen ontstaat is een droombeleving die je in aanloop naar Kerst niet wilt missen! Tijdens kaarsjesavonden wordt de eindeloze lichtjesroute extra bijzonder gemaakt door livemuziek en het leven in de tuinen. Bewonder hoe de nachtvlinders rustig rondfladderen, ervaar dat de papegaaitjes zelfs in het schemer een cupje nectar kunnen vinden. Tevens zal er tijdens u verblijf in de orchideeënhoeve nog een broodmaaltijd met kroket worden aangeboden.  Nadat we afscheid hebben genomen van deze prachtige winterdroom ontvangt u nog een orchidee in cadeauverpakking, waarna we u weer retour brengen naar uw opstapplaats.

Totaalprijs
Sluit