Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw

VJD016: Theater- diner met MarieChristien en excursie Tinfabriek 't Oude Ambacht

69,95 p.p.

Inclusief:  busreis - koffietafel met kroket- entree en rondleiding tingieterij- theaterdiner met MarieChristien

Vertrekdatum:

Donderdag 3 oktober 2019

Reissom: 69,95 per persoon

Tin is een buigzaam, kneedbaar en zeer kristallijn zilverachtig-wit metaal dat bij buiging een karakteristiek geluid geeft dat wordt veroorzaakt door de brekende kristallen. Het metaal is bestand tegen zee- en kraanwater, maar gaat een reactie aan met de meeste zuren. Vandaag gaat u alles te weten komen over dit metaal en wat de mogelijkheden zijn!  

Boek deze reis

Vandaag beginnen we wat later in de ochtend met het ophalen van al onze gasten. Als de laatste gasten zijn ingestapt rijden we rechtstreeks naar ons lunch adres, wat prachtig gelegen is aan de Gouden Ham. Hier bieden wij u een goed verzorgde koffietafel met kroket aan. Na de lunch rijden we naar Tinfabriek ’t Oude Ambacht in Alphen, gelegen in het land van Maas en Waal.  U krijgt op een leuke manier uitleg over het vervaardigen van tin. U ziet hoe volgens traditionele methoden het tin wordt bewerkt tot een prachtig eindproduct. Natuurlijk kunt u na afloop nog even in het winkeltje rondkijken, waar u prachtige tinnen gebruiks-, kunst- en siervoorwerpen vindt. Na deze middag weet u alle weetjes en feitjes van tin!  Hierna vervolgen wij onze weg en komen we uit op de Veluwe, hier worden we gastvrij ontvangen voor het theater diner.

De avond wordt muzikaal verzorgd door MarieChristien. Met haar innemende persoonlijkheid, haar lach en haar warme, heldere en zuivere stem weet zij haar publiek recht in het hart te raken. MarieChristien is iemand die de lach en de traan in één adem weet te vangen. Maar zij is meer dan alleen zangeres. Zij mag zich met recht theatermaker noemen. Recensies over haar zijn lovend: Muziektheater met karakter, met energie en positieve krachten. Het publiek reageert met warme applauzen: 'Je hebt ons betoverd met je hemelse stem’.​ Haar jubileum dat zij in 2018 vierde heeft haar muziekcarrière nog mooier gemaakt: Een prachtig nieuw album met 14 pareltjes die haar eigen verhaal vertellen. En dát verhaal wordt op deze avond tussen de gangen door met theater en zang gepresenteerd. Het wordt ‘Heerlijk genieten’: mond en oren worden gestreeld!

Nadat u heeft genoten van deze bijzondere avond is het alweer tijd om te vertrekken, we nemen afscheid van uw gastheer om in onze comfortabele touringcar naar uw opstapplaatsen te rijden.

 

Totaalprijs
Sluit