Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

VJD005: Een muzikale middag met Vader Abraham

60,50 p.p.

Inclusief: busreis- het “EMA” diner- muzikale show- de koffietafel met “EMA” kroket

Woensdag 3 april 2019 

Pierre Kartner alias Vader Abraham, de stamvader van de Nederlandstalige muziek! Maak vandaag kennis met de componist van het inmiddels wereldberoemde lied "Het kleine café aan de haven", maar ook "Het Smurfenlied", "Huilen is voor jou te laat", "Jij denkt maar dat je alles mag van mij", "Een man mag niet huilen" en een groot aantal andere toppers. Verder kunnen we genieten van de klanken van de sympathieke Luc van Meeuwen, Danny Fabry , Ome Tinus & Tante Door en een magisch optreden van Nikolini Magic.  De show wordt compleet gemaakt met optredens van het Stardancers showballet.  Een zeer gevarieerde show met voor ieder wat wils!!

 

Boek deze reis

Het programma ziet er als volgt uit:

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar het plaatsje: Postel, waar we omstreeks 12.00 uur verwacht worden bij de Kaasboerin.

We beginnen met een heerlijke maaltijd, die speciaal voor EMA is samengesteld, bestaande uit: Soep, Kipfilet met frietjes, aardappelpatatoes – 2 soorten rauwkost – 2 soorten warme groenten – appelmoes – vleesjus en mayonaise (alles wordt zo vaak bijgevuld als nodig, ook de kipfilet) en zal worden afgesloten met een lekker dessert.

Om 14.30 uur aanvang van een schitterende show waarin de genoemde artiesten hun repertoire ten gehore zullen brengen. Na de show bieden wij u nog een heerlijke koffietafel met een kroket aan exclusief voor “EMA” reizigers. Aansluitend keren we weer huiswaarts en brengen wij u weer retour naar uw opstapplaatsen.

Totaalprijs
Sluit