Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

VD015: Theatershow met MarieChristien

69,50 p.p.

Incl: busreis-koffie met bonbons-chocolade demonstratie-koffietafel met kroket- theatershow met MarieChristien-het diner

Een Sprankelende Show  

 

Datum: Donderdag 27 september 2018

Prijs: € 69,50 per persoon  

Vanaf uw opstapplaats rijden we naar Ridderkerk. Bij chocolatier Frits van Noppen wordt u ontvangen met koffie of thee met daarbij uiteraard een heerlijke bonbon uit eigen atelier. Ondertussen wordt u meegenomen in de wereld van chocolade. Geschiedenis, bereiding, kwaliteit, proeven, toepassingen....alles komt aan de orde. In het atelier staat een groot videoscherm opgesteld met een camera op de demonstratietafel gericht, zodat iedereen alles duidelijk kan volgen. Zelf proberen behoort ook tot de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook nog van die heerlijke chocolade mee naar huis nemen.  Na afloop van deze boeiende demonstratie stappen we weer in de bus en rijden we naar Kinderdijk.

Hoe de naam Kinderdijk is ontstaan, is niet helemaal duidelijk er doen zich hier enkele verhalen over de ronde. Het bekendste verhaal is afkomstig uit 1421 tijdens de grote St. Elisabethvloed. Nadat de ergste storm was geluwd ging men naar de dijk om te kijken wat er te redden viel. In de verte zag men een wiegje aan komen drijven, men had geen hoop meer, maar toen het dichterbij kwam zag men een kat op het wiegje zitten die het in evenwicht hield door op en neer te springen zodat er geen water in het wiegje zou komen. Aangekomen in Kinderdijk stoppen wij voor een heerlijke lunch, bestaande uit een koffietafel met kroket. U wordt op een ludieke wijze welkom geheten bij het restaurant.

Na de lunch zal MarieChristien op een bijzondere manier haar theatershow voor u gaan verzorgen.  Aangepast  aan de locatie zal zij tussen de lunch en het diner een voorstelling brengen die alle pure ingrediënten in zich heeft. Nostalgie, samenzang, prachtige luisternummers, maar ook lekker in het gehoor liggend materiaal komen voorbij.  Ook nieuwe liedjes van haar album dat in 2018 verschijnt gaan vertolkt worden. Een hulde aan al wat geweest is én een sprankelend voorproefje op al het moois dat nog komen zal. Ongetwijfeld weet zij u opnieuw weer recht in het hart te raken.

 

Boek deze reis

Nadat u heeft genoten van deze bijzondere show is het alweer tijd om te vertrekken, we nemen afscheid van uw gastheer om in onze comfortabele touringcar naar ons diner adres te rijden. Aangekomen bij het restaurant wordt er voor u een heerlijk drie gangen diner geserveerd. Na afloop van het diner brengen  wij u weer retour naar uw opstapplaats.

Totaalprijs
Sluit