Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

VD014: 2-meren cruise met MarieChristien

82,00 p.p.

Incl: busreis - kopje koffie met vlaai-koffietafel met kroket - 2 meren tocht - optreden MarieChristien - het diner

Ga met ons mee samen met MarieChristien op deze muzikale reis! 

 

Datum: Donderdag 26 juli 2018

Prijs: € 82,00 per persoon

Als u wilt kennismaken met een gebied dat Hollandser dan Holland mag heten, dan is deze rondvaart iets voor u! De prachtige  schoonheid van West-Nederland is hier in volle glorie terug te vinden. De vaarroute brengt ons via De Kagerplassen, Leiderdorp, dwars door het Groene hart via Hoogmade, Wijde Aa en het Braassemermeer, Wetering, Ringvaart en Boerenbuurt weer terug. Het groene hart van Zuid- Holland, gelegen in de Randstad is een relatief dun bevolkt veenweidegebied, een landschap bestaande uit weiden op veengrond. Dit landschap is typerend voor de lage delen van Holland en Utrecht.  De Kagerplassen is een stelsel van veenplassen in het noorden van de provincie Zuid-Holland dat als recreatiegebied en als visgrond wordt gebruikt.  De plassen worden omzoomd door een netwerk van kleine rietsloten en vaarten en maken deel uit van het Hollands-Utrechts veenweidegebied. Het Braasemermeer, plaatselijk is het beter bekend als het Braassem. In het zuiden van het meer bevindt zich het natuurgebied de Hemmen. 

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door MarieChristien, een sprankelende podiumvrouw met muzikale verrassingen.  In 1997 verscheen haar eerste eigen album “Gewoon MarieChristien” en dat is ze sindsdien ook gebleven. Met “Een handje vol Muziek” en “Pluk de dag” als levensmotto is ze al die jaren haar passie blijven uitoefenen. Na vier albums in het Brabants dialect, maakt ze sinds 2007 Nederlandstalige liedjes. Ze schrijft  deze zelf en beschikt over lekker in het gehoor liggend materiaal. MarieChristien vertelt en zingt en nodigt u graag uit om mee te zingen.

Voor de fans is er ook een opstapplaats bij het Busstation in Uden 

Boek deze reis

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar ons koffieadres voor een heerlijk kopje koffie met een stukje vlaai. Hierna vervolgen wij onze weg naar het Groene Hart om in te schepen voor een 3,5 uur durende 2- meren tocht. Aan boord wordt u welkom geheten door de bemanning en zal er een goed verzorgde koffietafel met kroket worden geserveerd. Ondertussen kan u genieten van de prachtige omgeving. Tijdens de boottocht zal MarieChristien voor u een sprankelend optreden verzorgen. Als we weer aanmeren zal de bus weer voor u gereed staan om vervolgens naar ons dineradres te rijden waar we voor u een heerlijk drie gangen diner hebben gereserveerd. Na afloop van het diner brengen wij u moe en voldaan retour naar uw opstapplaats .

Totaalprijs
Sluit