Bel: +31 (0)40 - 204 41 45

Reis- concert 004: Holland zingt Hazes - 2023

132,00 p.p.

Inclusief: busreis - drie gangen diner - entreekaart  zitplaats 1e ring 

Vertrekdatum:

- Zaterdag 11 maart 2023   

Holland zingt Hazes: een ode aan de legendarische volksheld

Holland Zingt Hazes is de jaarlijks terugkerende concertreeks waarbij de hits van André Hazes centraal staan. Al zijn hits gezongen door fantastische artiesten. Nederland houdt onophoudelijk van André Hazes en zijn muziek is 17 jaar na zijn overlijden nog steeds onsterfelijk.

Holland Zingt Hazes, het grootste meezingconcert van Nederland bezorgt al jarenlang honderdduizenden bezoekers een onvergetelijke avond. Alle grote Hazes-hits, geweldige artiesten en vele bezoekers die elke avond genieten... Kortom: één groot feest!

Boek deze reis

Wie houdt er niet van André Hazes? 17 Jaar na zijn overlijden is André Hazes nog steeds populair en wordt zijn muziek nog volop gedraaid. Liedjes als 'De Vlieger', 'Een Beetje Verliefd', 'Zeg Maar Niets Meer', 'Geef Mij Je Angst', 'Kleine Jongen', 'Zij Gelooft In Mij' en 'Bloed, Zweet en Tranen' zijn uitgegroeid tot klassiekers die ook door de jongere generatie woord voor woord worden meegezongen. Hazes was een showman in hart en nieren maar bleef ondanks zijn succes altijd bescheiden. Zelfs 17 jaar na zijn dood zingen tijdens Holland Zingt Hazes elke avond de vele bezoekers uit volle borst mee, wat bewijst hoe groot zijn succes nog altijd is. En u kan daarbij zijn!

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar ons dineradres, hierna vervolgen wij onze weg naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Wij zorgen ervoor dat u tijdig aanwezig bent om te gaan genieten van deze spectaculaire avond. Het concert begint om 20.00 uur. Er zijn voor u zitplaatsen gereserveerd op de 1e ring van de Ziggo Dome. Na afloop van deze gezellige Hollandse Meezingavond staat de bus weer voor u klaar en brengen wij u retour naar uw opstapplaats.

Totaalprijs
Sluit