Bel: +31 (0)40 - 204 41 45

Reis- concert 003: André Rieu - Nieuwjaarsconcert 2023

162,00 p.p.

Inclusief: busreis - drie gangen diner - entreekaart 1e rang - nieuwjaarsconcert

Vertrekdatum:

- Zaterdag 7 januari 2023   

Gaat u met ons mee voor een geweldige, romantische en magische avond vol verrassingen en prachtige melodieën uit films, musicals en opera's. En natuurlijk worden de favoriete walsen van André Rieu niet vergeten. Wals bijvoorbeeld mee op 'An der schönen blauen Donau'. Er is toch geen beter manier om het nieuwe jaar in te luiden? Op het podium zal André Rieu worden vergezeld door zijn geliefde Johann Strauss Orkest, internationale solisten, 200 dansers en zijn eigen koor.  

Boek deze reis

André Rieu een Nederlands violist en orkestleider die met zijn uitvoeringen van populaire klassieke werken van onder andere Johann Strauss bekendheid geniet bij het grote publiek. Tijdens zijn studie aan de muziekacademie van Brussel ontwikkelde hij een voorliefde voor salonmuziek en vooral voor de wals. In navolging van het succesvolle Groningsch Salonorkest Pluche richtte hij in 1978 het Maastrichts Salonorkest op. Hoewel hij toen nog voornamelijk ouderen als publiek had (voor wie de muziek een nostalgische betekenis had), groeide zijn succes snel en in 1987 breidde hij zijn ensemble uit tot het Johann Strauß Orchestra. Het orkest begon in 1987 met 12 leden, met het eerste concert op 1 januari 1988. Naarmate de jaren vorderden groeide het gezelschap, het orkest speelt nu met 80 tot 150 muzikanten. Met zijn orkest speelt Rieu over hele wereld: in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en in Australië. De shows zijn zo groot dat ze kunnen wedijveren met rockoptredens: in 2008 had de tournee van Rieu een replica van het kasteel van Sissi, op dat moment de grootste tourset ooit! De grote doorbraak voor André Rieu kwam in 1994 met de Tweede Wals uit de Suite voor Variété orkest van Dmitri Sjostakovitsj. Dit werd een onverwacht (hit)succes. Sindsdien reist hij over de hele wereld met spectaculaire shows. Tijdens deze shows wordt er klassiek muziek, salonmuziek, operette, soundtracks en popmuziek gespeelt. De shows van André Rieu zijn niet alleen voor liefhebbers van klassiek maar is voor iedereen!

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar ons dineradres waar we u een heerlijk drie gangen diner aanbieden. Vanuit hier brengen wij u naar de Ziggo Dome in Amsterdam, wij zorgen ervoor dat u op tijd aanwezig bent zodat u uw plekje op kan gaan zoeken en heerlijk kan gaan genieten van het fantastische optreden van André Rieu! (Zitplaats 1e Rang). De show start om 19.00 uur. Na afloop van dit geweldige optreden van  André Rieu, staat de touringcar weer voor u klaar om u retour te brengen naar uw opstapplaats. 

Totaalprijs
Sluit