Bel: +31 (0)40 - 204 41 45

Reis- concert 002: André Rieu in Maastricht

172,00 p.p.

Inclusief: busreis - drie gangen diner - entreekaart 2e rang (zitplaats in vak B2 op het Vrijthof)

Vertrekdatum:

- Zaterdag 13 juli 2024

André Rieu is terug in Maastricht! Geniet van André’s zomeravondconcerten op het meest romantische, historische en monumentale plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht! Met een compleet nieuw programma zal u opnieuw worden getrakteerd op een prachtige avond. Deze avond is gevuld met klassieke muziek, walsen en melodieën uit opera, operette, musical en film.
Ieder jaar weer pakt André Rieu grootst uit met het Johann Strauss orkest, solisten en gastoptredens op het Vrijthof. Feest mee en geniet van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical... een avond om niet te vergeten. Kom zelf kijken waarom André Rieu al een aantal jaren een van de populairste live acts ter wereld is!

 

Boek deze reis

André  Rieu een Nederlands violist en orkestleider die met zijn uitvoeringen van populaire klassieke werken van onder andere Johann Strauss bekendheid geniet bij het grote publiek.  Naarmate de jaren vorderden groeide het gezelschap, het orkest speelt nu met 80 tot 150 muzikanten. Met zijn orkest speelt Rieu over hele wereld: in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en in Australië. De shows zijn zo groot dat ze kunnen wedijveren met rockoptredens: in 2008 had de tournee van Rieu een replica van het kasteel van Sissi, op dat moment de grootste tourset ooit! De grote doorbraak voor André Rieu kwam in 1994 met de Tweede Wals uit de Suite voor Variété orkest van Dmitri Sjostakovitsj.

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar ons dineradres waar we u een heerlijk drie gangen diner aanbieden. Vanuit hier rijden wij naar Maastricht.  Wij zorgen ervoor dat u op tijd aanwezig bent om uw zitplaats op te zoeken. Wij hebben voor u zitplaatsen (2e rang) gereserveerd op het Vrijthof, zodat u heerlijk kan gaan genieten van het fantastische optreden van André Rieu! Het concert begint om 21.00 uur en na afloop van deze magische avond staat de touringcar weer voor u klaar om uw retour te brengen naar uw opstapplaats.

Totaalprijs
Sluit