Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Dagtocht

Musicalreis 1 - Anastasia - de musical.....

128,00 p.p.

Inclusief:  busreis - het diner - entree 1e rang kaartje musical Anastasia

In verband met de actuele ontwikkelingen met betrekking tot het corona virus heeft de directie van Stage Entertainment op 27 mei 2020 het besluit genomen om alle voorstellingen van Anastasia te verplaatsen naar 2021. De voorstellingen worden in de loop van 2021 weer hervat als de overheid toestemming geeft om met meer dan 100 gasten het theater te bezoeken. De reeds aangeschafte tickets blijven automatisch geldig voor een nieuwe datum en kunnen kosteloos worden omgeboekt. 

Anastasia- de Musical…. 

In het AFAS Circustheater Scheveningen krijgt The Lion King een geweldige en even grootse opvolger: vanaf september kan Nederland kennis maken met het internationale Broadway-succes Anastasia. Anastasia is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm en vertelt het legendarische verhaal van een verloren Russische prinses die op zoek is naar haar werkelijke identiteit. 

Een onvergetelijke ontdekkingsreis
Weeskind Anya herinnert zich niets van vroeger en heeft geen idee wie ze is. Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Een avontuur dat voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische Parijs van 1920. Hoe kan het dat Anya sprekend lijkt op Anastasia Romanov? Is ze écht de dochter van de vermoorde tsaar Nicolaas? Langzaam ontrafelt Anya haar geschiedenis, om te ontdekken wie ze werkelijk is. Half historisch, half legende: dit moet je gaan zien!

Boek deze reis

Vanaf uw opstapplaats rijden we naar Scheveningen waar we u een goed verzorgd drie gangen diner aanbieden.  Na afloop van het diner gaat u naar het AFAS Circustheater,  aanvang van de musical is om 19.30 uur. Hier kunt u gaan genieten van  deze magische voorstelling op deze sprookjesachtige avond.  Na afloop staat de touringcar weer voor u gereed om  u comfortabel retour naar uw opstapplaats te brengen.

Totaalprijs
Sluit