Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

Musicalreis 1 - Anastasia - de musical.....

128,00 p.p.

Inclusief:  busreis - het diner - entree 1e rang kaartje musical Anastasia

Vertrekdatum:

  • Woensdag 12 februari 2020   UITVERKOCHT!!!!
  • Donderdag 26 maart 2020 UITVERKOCHT!!!
  • Donderdag 16 april 2020   NIEUWE DATUM!!!

Anastasia- de Musical…. 

In het AFAS Circustheater Scheveningen krijgt The Lion King een geweldige en even grootse opvolger: vanaf september kan Nederland kennis maken met het internationale Broadway-succes Anastasia. Anastasia is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm en vertelt het legendarische verhaal van een verloren Russische prinses die op zoek is naar haar werkelijke identiteit. 

Een onvergetelijke ontdekkingsreis
Weeskind Anya herinnert zich niets van vroeger en heeft geen idee wie ze is. Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Een avontuur dat voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische Parijs van 1920. Hoe kan het dat Anya sprekend lijkt op Anastasia Romanov? Is ze écht de dochter van de vermoorde tsaar Nicolaas? Langzaam ontrafelt Anya haar geschiedenis, om te ontdekken wie ze werkelijk is. Half historisch, half legende: dit moet je gaan zien!

Boek deze reis

Vanaf uw opstapplaats rijden we naar Scheveningen waar we u een goed verzorgd drie gangen diner aanbieden.  Na afloop van het diner gaat u naar het AFAS Circustheater,  aanvang van de musical is om 19.30 uur. Hier kunt u gaan genieten van  deze magische voorstelling op deze sprookjesachtige avond.  Na afloop staat de touringcar weer voor u gereed om  u comfortabel retour naar uw opstapplaats te brengen.

Totaalprijs
Sluit