Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

Musicalreis 003: Dagboek van een Herdershond

127,00 p.p.

Inclusief:  busreis - 1 kopje koffie met vlaai - entree 1e rang kaartje (zitplaats)- het diner

Dagboek van een Herdershond, de ziel van de Zuiderling komt tot leven...

Albert Verlinde Producties en Toneelgroep Maastricht presenteren in mei 2022 de grootschalige musical Dagboek van een Herdershond in het MECC Maastricht. De legendarische televisie serie die van 1978 tot 1980 te zien was, wordt in een regie van Servé Hermans naar het theater gebracht. Een musical waarin de ziel van de Zuiderling tot leven komt.

In Dagboek van een Herdershond treedt de jonge kapelaan Erik Odekerke in 1914 toe tot een parochie in Geleen. Een klein landbouwdorp in Limburg dat geregeerd wordt door de notaris, de herenboer en de pastoor. Tegen de opkomst van steenkolenmijnen in Limburg komt het rijke Roomse leven steeds meer onder druk te staan. De onhandige, naïeve kapelaan Odekerke probeert zich staande te houden in het katholieke dorp. Ondanks zijn goede bedoelingen jaagt hij veel mensen tegen zich in het harnas.

Boek deze reis

Vanaf uw opstapplaats rijden we naar ons koffieadres voor een lekker kopje koffie met Limburgse vlaai. Hierna vervolgen wij onze weg naar het MECC in Maastricht waar wij voor uw 1e rangs zitplaatsen hebben gereserveerd. Hier kan u volop gaan genieten van deze spektakelmusical. U zal vast veel mooie herinneringen hier gaan krijgen van de hit serie waar wij allemaal van hebben genoten. Na afloop staat de touringcar weer voor u klaar en gaan we naar ons dineradres waar voor u een goed verzorgd drie gangen diner klaar staat, waarna we u weer naar uw opstapplaats retour brengen.

Om toegang te krijgen tot het theater is het voor iedereen vanaf 13 jaar op dit moment, naast het toegangsbewijs, ook verplicht een coronatoegangsbewijs te hebben.

Alle informatie over welke coronatoegangsbewijzen geldig zijn en hoe men dit kan regelen, vinden jullie op de Corona Check site: https://coronacheck.nl/nl

LET OP: men dient hierbij ten allen tijden ook een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Totaalprijs
Sluit