Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw

Musicalreis 002: Aladdin

139,50 p.p.

inclusief: busreis -  het diner- ontvangst met koffie en lekkers bij het theater- entreekaart 1e rang musical Aladdin- drankje in de pauze met een snack

- woensdag 5 oktober

Bent u klaar voor het wereldberoemde verhaal uit Duizend-en-één-nacht?  Ga dan met ons mee naar Disney's Aladdin in het AFAS Circustheater Scheveningen. De grote Broadway musical over de charmante straatdief Aladdin en de prachtige prinses Jasmine is al jaren een daverend succes in internationale theaters. Een wervelende show vol humor, kleurrijke kostuums en special effects die de harten gaat stelen van het Nederlandse publiek.

Spring op het vliegende tapijt en ga mee met Aladdin op avontuur in een heel nieuwe wereld. Het wordt een rit om nooit te vergeten. In een duizelingwekkend tempo wordt u meegenomen in het overweldigende verhaal over romantiek, vriendschap en verraad. Componist en achtvoudig Oscarwinnaar Alan Menken schreef de beroemde muziek met hits zoals 'A Whole New World', Friend Like Me' en 'Arabian Nights'

Boek deze reis

Vanavond gaat  u op avontuur met Aladdin en laat u meevoeren in deze  Arabische sfeer en het kleurrijke decor.  Het is een belevenis van begin tot eind en u zal hier nog lang van nagenieten.

Vanaf uw opstapplaats rijden we richting Scheveningen. In  Scheveningen bieden wij  op korte afstand van het theater een  drie gangen diner aan. Vervolgens gaan we naar de musical. Door het team van het AFAS Circustheater wordt u gastvrij ontvangen met een lekker kopje thee of koffie met wat lekkers. Hierna wordt u naar uw zitplaats begeleid en kan u van deze spectaculaire musical gaan genieten. In de pauze staat er een drankje naar keuze voor u klaar (bier, wijn of frisdrank) met een lekkere snack.  Na afloop van de musical staat de touringcar weer voor u gereed om u naar uw opstapplaats retour te brengen.

 

Totaalprijs
Sluit