Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Dagtocht

Musicalreis 001: De Tina Turner Musical

112,00 p.p.

Inclusief:  busreis - het diner - entree 1e rang kaartje De Tina Turner Musical

Tina Turner de musical 

TINA - De Tina Turner Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock-‘n-Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.

Tina Turner is een van de bestverkopende artiesten ter wereld. Ze heeft 11 Grammy Awards gewonnen en haar live shows trokken miljoenen mensen. Ze verkocht meer concertkaarten dan welke andere soloartiest ooit.

In TINA hoor je natuurlijk ook al haar grote hits, zoals ‘Nutbush city limits’, ‘Private dancer’, ‘What’s love got to do with it’ en ‘The best’. De musical is geschreven door Olivier Award winnaar Katori Hall en wordt geregisseerd door de internationaal geprezen Phyllida Lloyd.  

Gesproken/Gezongen taal: Uiteraard komen alle bekende hits van Tina Turner voorbij in TINA - De Tina Turner Musical. Indien de nummers dienend zijn om het verhaal te vertellen worden ze in een Nederlandse vertaling gezongen. De nummers die als concert of optreden gebracht worden, worden in het Engels gezongen.

Boek deze reis

Vanaf uw opstapplaats rijden we naar ons dineradres waar we voor u een goed verzorgd drie gangen diner hebben gereserveerd. Hierna vervolgen we onze weg richting Utrecht. Aangekomen bij het Beatrixtheater heeft u genoeg tijd om rustig uw plaatsje in het theater op te zoeken. Om 20.00 uur begint de voorstelling over het leven van deze legendarische zangeres. U zal genieten van begin tot eind en veel bekende nummers voorbij horen komen. Een avond om niet te vergeten! Na afloop van de voorstelling staat onze comfortabele touringcar weer voor u klaar en brengt u weer retour naar uw opstapplaats.

Om toegang te krijgen tot het theater is het voor iedereen vanaf 13 jaar op dit moment, naast het toegangsbewijs, ook verplicht een coronatoegangsbewijs te hebben.

Alle informatie over welke coronatoegangsbewijzen geldig zijn en hoe men dit kan regelen, vinden jullie op de Corona Check site: https://coronacheck.nl/nl

LET OP: men dient hierbij ten allen tijden ook een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Totaalprijs
Sluit