Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw

Musicalreis 001: De Hospita

125,00 p.p.

Inclusief:  busreis - het diner - entree 1e rang kaartje in het Nieuwe Luxor te Rotterdam

Woensdag 20 maart 2024

 

Het jubileumjaar van Simone Kleinsma wordt gevierd met de eerste speciaal voor haar geschreven musical: De Hospita. De gloednieuwe Nederlandse musical De Hospita vertelt het verhaal van Madeleine Coutard (Simone Kleinsma), een flamboyante dame die ooit een revuester was, met vlijmscherpe humor. Wanneer de oud-comédienne en haar oud-kostuumontwerper (Paul Groot) hun Amsterdamse grachtenpand niet meer kunnen betalen nemen zij drie jonge studenten in huis die veel lawaai en vooral discussie met zich meebrengen. Madeleine krijgt ineens te maken met gendernormen, klimaatproblemen en havermelk. De ontmoeting tussen jong en oud zorgt voor eigentijdse problemen en hilarische situaties. Maar er is veel meer aan de hand. Madeleine’s leven wordt opnieuw op zijn kop gezet wanneer haar zorgvuldig weggestopte verleden zich onverwacht aankondigt.

 

Boek deze reis

De Hospita neemt je mee naar het hedendaagse Amsterdam én naar het bruisende Parijs van de vorige eeuw. Meeslepende nummers uit het Franse songbook, een sterrencast en een live orkest brengen de revue van toen – in een oogstrelend eigentijds jasje – terug naar de Nederlandse theaters. Een musical met humor en ontroering, over de herkenbare verschillen tussen jong en oud en de kracht van ware liefde.

Vanaf uw opstapplaats rijden we richting Rotterdam, onderweg maken we een stop voor een diner. We zorgen ervoor dat u tijdig bij het Nieuwe Luxor theater aanwezig bent, zodat u hier zitplaats kan gaan opzoeken. De musical begint  om 20.00 uur en duurt tot ca. 22.30 uur. Na afloop staat de touringcar weer voor u klaar en brengen wij u weer moe en voldaan retour naar uw opstapplaats waar u nog lang kan nagenieten van deze fantastische musical! 

Een musical die je gezien moet hebben!

Totaalprijs
Sluit