Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Met vertrekgarantie

Musicalreis 001: Aida

143,50 p.p.

inclusief: busreis -  het diner- ontvangst met koffie en lekkers bij het theater- entreekaart 1e rang musical Aida- drankje in de pauze met een snack

- woensdag 11 oktober

Het verhaal van AIDA blijft, ook in de hernieuwde versie, volledig overeind. AIDA vertelt het tijdloze liefdesverhaal van Aida en Radames, die in een tijd leven waarin hun liefde ontstaat te midden van een wereld die daartegen is.  Oorlog scheidt hun landsbelangen, maar niet hun verbinding. Tradities, opvolging, innerlijke tweestrijd over wat zou moeten en wat zij willen, laten persoonlijke worstelingen zien die ook in deze tijd weten te raken.  Geleid door hun kracht en de steeds sterker wordende liefde kiezen ze voor een moeilijk pad, een pad waarin niets zeker is, alleen de liefde voor elkaar.  AIDA speelt zich af in Egypte, dat in oorlog is met Nubië. De Egyptische kapitein van het leger Radames ontmoet Aida bij een groep gevangen genomen vrouwen uit Nubië. Hij weet niet dat zij de dochter van de Nubische koningin Kandake is. En besluit haar als bediende aan zijn verloofde Amneris (dochter van de farao) te geven. Te midden van de spanningen tussen de nationaliteiten ontstaat er ook een beladen driehoeksverhouding tussen Radames, Amneris en Aida. De farao heeft een huwelijk tussen Radames en Amneris aangekondigd, maar Aida en Radames worden verliefd op elkaar, terwijl Aida verscheurd wordt door een innerlijke tweestrijd; haar liefde voor Radames wordt gezien als een verraad van haar eigen land en volk.

De vernieuwde versie van AIDA verschilt op een aantal vlakken van de versie die van 2001 tot en met 2003 in ons land te zien was. Gebleven zijn vanzelfsprekend de iconische muziek en liedteksten van Sir Elton John (The Lion King, Billy Elliot) en Tim Rice (Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Jesus Christ Superstar, Evita), maar het creatieve team onder leiding van regisseuse Schele Williams heeft de musical van een eigentijds karakter voorzien zonder de kwaliteit van de originele versie teniet te doen. Scriptschrijver David Henry Hwang, ook verantwoordelijk voor de oorspronkelijke versie van AIDA: “Het klassieke verhaal van Aida heeft toeschouwers altijd weten te raken, in elke cultuur, in elke periode. Ik vind het fantastisch om de voorstelling die we twintig jaar geleden hebben gecreëerd aan te passen naar de huidige tijdgeest, zodat het epische liefdesverhaal het publiek van vandaag nog sterker kan aanspreken.”

Boek deze reis

Vanaf uw opstapplaats rijden we richting Scheveningen. In Scheveningen bieden wij op korte afstand van het theater u een drie gangen diner aan.  Na het diner wordt u naar het AFAS Circustheater begeleid. Hier wordt u gastvrij ontvangen door het team van het AFAS Circustheater. U ontvangt bij aankomst een lekker kopje thee of koffie met wat lekkers. Nadat u heeft kunnen genieten van een lekker kopje koffie wordt u naar uw zitplaats begeleid, en kan u zich mee laten voeren in deze spectaculaire musical. In de pauze staat er een drankje naar keuze voor u klaar (bier, wijn of frisdrank) met iets lekkers. Het is een belevenis van begin tot eind en u zal hier nog lang van nagenieten. Na afloop van de musical staat de touringcar weer voor u gereed om u naar uw opstapplaats retour te brengen.

Door de vele stijgende kosten zijn wij vanaf heden genoodzaakt om per boeking € 3,00 reserverings/ boekingskosten in rekening te brengen.

Totaalprijs
Sluit