Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

Musical- Disney’s The Lion King

117,00 p.p.

Inclusief:   busreis - drie gangen diner - entreekaart 1e rang Disney's The Lion King

Vertrekdatum:

  • dinsdag 26 juni 2018   UITVERKOCHT

 Zet al uw zintuigen maar op scherp, beleef deze theaterervaring die zijn weerga niet kent!

Disney’s The Lion King

Overtreffende trap van musical

Zet al je zintuigen op scherp voor Disney's The Lion King, de Koning der Musicals in het AFAS Circustheater Scheveningen. Laat je meevoeren naar de Afrikaanse savanne en beleef de zoektocht naar volwassenheid van Simba, de toekomstige leeuwenkoning. Een onbeschrijflijk mooi verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde. Disney's The Lion King is nergens mee te vergelijken: een theaterspektakel dat al je verwachtingen overtreft.

 

Boek deze reis

Disney’s The Lion King. Koning der Musicals!

Op een stralende dag komt Simba ter wereld. Vol trots tonen zijn ouders de leeuwenwelp als troonopvolger van koning Mufasa aan het uitgestrekte dierenrijk. Maar aan de ongestoorde jeugd van Simba komt wreed een eind als zijn oom Scar door dodelijk verraad de macht grijpt. Simba vlucht de donkere jungle in en begint aan een lange reis vol gevaren. Door een groeiend zelfvertrouwen, nieuwe vrienden en een ontluikende liefde, gloort er volwassenheid aan de horizon. Simba besluit om de cirkel te sluiten door op te eisen waar hij recht op heeft: zíjn troon!

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar ons diner adres waar we u een drie gangen diner aanbieden. Hierna zetten we onze reis voort richting Scheveningen. Hier gaat u genieten van een geweldige voorstelling, de show start om 20.00 uur. Na afloop zal onze comfortabele touringcar weer klaar staan en brengen wij u naar uw opstapplaats retour.

©Disney

Totaalprijs
Sluit