Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

Musical 1 - Spektakel Musical "40-45"

115,00 p.p.

Inclusief: busreis - lunchpakket met kopje koffie of thee entree matinee Spektakel Musical "40-45"  1e rang kaartje - het diner 

Vertrekdatum:

- Zaterdag 24 augustus 2019 (middag-voorstelling)

Na de weergaloze boekingsresultaten van enkele zeer populaire musicals op Nederlandse bodem bieden wij u nu deze geweldige spektakel musical in België aan.

Op 7 oktober 2018 werd de spektakel musical ‘40-45’ losgelaten op het publiek. Onlangs maakte Studio 100 bekend dat er al meer dan 500.000 tickets de deur uit zijn. Daarmee is ‘40-45’ de meest succesvolle Vlaamse musical ooit. Studio 100 beslist om de productie nogmaals te verlengen, momenteel tot eind 2019.

Dit spektakel verteld het verhaal van het verzet in Vlaanderen tijdens de Tweede Wereldoorlog. De rol van de Antwerpse familie Slegers tijdens de Tweede Wereldoorlog is een prachtige keuze om het verhaal te vertellen. Vader Emile is operator in cinema Rex en heeft een prachtig gezin met twee zonen; Louis, de automonteur die een eigen garage heeft en Staf die voor dokter studeert. Liefhebbende echtgenote Anna bestiert het huishouden. Emile en Anna hebben WO I aan den lijve ondervonden. Emile vocht vier jaar in de loopgraven, Anna was verpleegster. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren en groeien op in een warm nest. De broers worden hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken. Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in elke huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Staf en Louis...In het begin van de bezetting is alles nog relatief gewoon in Antwerpen. De jonge mensen gaan verder met hun leven. Staf vraagt zijn vriendinnetje Marie ten huwelijk en Louis is heel geïnteresseerd in haar vriendin Sarah. Wanneer het VNV van Staf Declercq heel veel jongeren warm kan maken om de populistische praat van de Duitsers te volgen, splijt het gezin Segers. Staf en Louis komen in tegenovergestelde kampen terecht.

In Puurs, onder Antwerpen, in het Studio 100 Pop-Up Theater, waarin acht tribunes gedurende de voorstelling los van elkaar bewegen. Het effect is adembenemend. Dan weer speelt het verhaal tussen tegenover elkaar staande tribunes in, dan weer cirkelen de tribunes langzaam rondom een tragische scène. Enorme bewegende led-schermen zorgen voor realistische achtergronden: een kabbelend meer, een smeulende stad. Het spektakel staat en is adembenemend.

 

Boek deze reis

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Puurs, waar we gastvrij worden ontvangen in een nieuwe theaterlocatie die speciaal voor deze voorstelling is gecreëerd. Onderweg ontvangt u een lunchpakket met  een kopje koffie of thee. Na afloop van de voorstelling staat de touringcar weer voor u klaar en rijden we naar ons dineradres, hier bieden wij u een goed verzorgd drie gangen diner aan. Na het diner brengen wij u weer retour naar uw opstapplaats.

Totaalprijs
Sluit