Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw

DG20-014 Oudenbosch & Voorjaar bij de Intratuin

52,50 p.p.

Inclusief:  busreis - kopje koffie met gebak - entree & rondleiding Basiliek Oudenbosch - vrij entree Intratuin Halsteren - het diner 

NIEUWE DATUM VOLGT

Wij streven ernaar om deze dagtocht in het voorjaar aan te bieden, zodat u de prachtige nieuwe trends voor het voorjaar & de zomer van 2021 kan gaan bewonderen bij Intratuin. Reizigers die voor de dagtocht op 18-12-2020 hadden geboekt zijn door ons schriftelijk op de hoogte gebracht.

Oudenbosch wat vooral bekend is om de grote  Basiliek van de H.H. Agatha en Barbara die tussen 1865 en 1892 is gebouwd en waarvan het ontwerp is geïnspireerd door twee Romeinse kerken. De koepel van de basiliek is een (verkleinde) kopie van de koepel van de Sint-Pietersbasiliek en de voorgevel is een kopie van de voorgevel van de Sint-Jan van Lateranen in Rome. De architecten van dit bijzondere bouwwerk zijn P.J.H. Cuypers en G.J. van Swaay.

 
Boek deze reis

Vanaf uw opstappunt rijden we eerst naar ons koffieadres waar we deze dag van start gaan met een lekker kopje koffie of thee en wat lekkers. Na de koffie vervolgen wij onze weg en is onze volgende stop Oudenbosch, hier staan de gidsen al op u te wachten. De gidsen gaan u alles vertellen over deze prachtige Basiliek. Nadat we dit prachtige stukje architectuur hebben bewonderd is het tijd om aan onze kerstinkopen te gaan denken. Vanuit Oudenbosch rijden we naar Halsteren, hier is de Intratuin gevestigd met wel een winkeloppervlakte van 21.000m².  Deze Intratuin staat bekend om zijn mooiste en grootste kerstshow van Nederland, met een betoverende entree en een enorm assortiment kan u zich laten inspireren voor een sfeervol kerstfeest. U bezoekt op eigen tempo de winkel, u heeft hier voldoende tijd om rond te struinen en om de lunch te gebruiken. De vele decoraties en prachtige opstellingen zorgen voor een echt kerst gevoel. U heeft hier alle tijd om de kerstsfeer te proeven en de verschillende kersttrends te bewonderen. De echte geluksmomentjes ervaart u met een goed gevulde mok chocolademelk op een echte koude winterdag, of liever een kop hete thee met een stuk warme appelgebak. Er zijn meerdere locaties waar u kunt zitten en iets kunt nuttigen. Op het afgesproken tijdstip wordt u weer bij de touringcar verwacht. Met al uw aankopen in de bus gaan we richting uw opstapplaats waar we deze af gaan sluiten met een heerlijk drie gangen diner, vervolgens brengen wij u retour naar uw opstapplaats.

 
 

 

Totaalprijs
Sluit