Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw

DG20-014 Oudenbosch & Kerstshow Intratuin

52,50 p.p.

Inclusief:  busreis - kopje koffie met gebak - entree & rondleiding Basiliek Oudenbosch - vrij entree Intratuin Halsteren - het diner 

Vrijdag 18 december 2020

Oudenbosch wat vooral bekend is om de grote  Basiliek van de H.H. Agatha en Barbara die tussen 1865 en 1892 is gebouwd en waarvan het ontwerp is geïnspireerd door twee Romeinse kerken. De koepel van de basiliek is een (verkleinde) kopie van de koepel van de Sint-Pietersbasiliek en de voorgevel is een kopie van de voorgevel van de Sint-Jan van Lateranen in Rome. De architecten van dit bijzondere bouwwerk zijn P.J.H. Cuypers en G.J. van Swaay.

Boek deze reis

Vanaf uw opstappunt rijden we eerst naar ons koffieadres waar we deze dag van start gaan met een lekker kopje koffie of thee en wat lekkers. Na de koffie vervolgen wij onze weg en is onze volgende stop Oudenbosch, hier staan de gidsen al op u te wachten. De gidsen gaan u alles vertellen over deze prachtige Basiliek. Nadat we dit prachtige stukje architectuur hebben bewonderd is het tijd om aan onze kerstinkopen te gaan denken. Vanuit Oudenbosch rijden we naar Halsteren, hier is de Intratuin gevestigd met wel een winkeloppervlakte van 21.000m².  Deze Intratuin staat bekend om zijn mooiste en grootste kerstshow van Nederland, met een betoverende entree en een enorm assortiment kan u zich laten inspireren voor een sfeervol kerstfeest. U bezoekt op eigen tempo de winkel, u heeft hier voldoende tijd om rond te struinen en om de lunch te gebruiken. De vele decoraties en prachtige opstellingen zorgen voor een echt kerst gevoel. U heeft hier alle tijd om de kerstsfeer te proeven en de verschillende kersttrends te bewonderen. De echte geluksmomentjes ervaart u met een goed gevulde mok chocolademelk op een echte koude winterdag, of liever een kop hete thee met een stuk warme appelgebak. Er zijn meerdere locaties waar u kunt zitten en iets kunt nuttigen. Op het afgesproken tijdstip wordt u weer bij de touringcar verwacht. Met al uw aankopen in de bus gaan we richting uw opstapplaats waar we deze af gaan sluiten met een heerlijk drie gangen diner, vervolgens brengen wij u retour naar uw opstapplaats.

Totaalprijs

Beste reizigers,

Er is goed nieuws! Wij mogen én kunnen weer reizen en we zijn er klaar voor. Wij hebben voor u een nieuwe folder met dagtochten en meerdaagse reizen samengesteld, maar wel met de nodige maatregelen voor uw en onze veiligheid. Ook wij volgen de richtlijnen en adviezen op van het RIVM, KNV, SGR en het Ministerie van Buitenlandse Zaken.  

Richtlijnen in onze touringcars vanaf 1 juli:
Wij hanteren de regels die zijn opgelegd door de overheid:
*  In de touringcars hanteren wij strikt de maatregelen
*  Het dragen van mondkapjes is verplicht
*  Voor vertrek dient u een gezondheidsverklaring te ondertekenen (deze ontvangt u van ons bij de laatste reisbescheiden die wij u toesturen)
U krijgt een vaste zitplaats toegewezen
*  Het toilet in de bus blijft gesloten. Wij zorgen er tijdens de reis voor dat u voldoende de mogelijkheid heeft om naar het toilet te gaan
*  Wij zorgen ervoor dat na iedere rit (en tijdens de reis) de touringcar goed wordt schoongemaakt en geventileerd. Uiteraard hanteren wij ook de maatregelen zoals die zijn opgelegd in de landen die wij bezoeken tijdens onze reizen. Dit communiceren wij naar onze reizigers met de laatste reisbescheiden die wij toesturen voor vertrek van de reis.

In principe gaat de reis gewoon door zolang u door ons niet wordt aangeschreven en dient u uw verplichtingen na te komen met betrekking tot de geboekte reis/ dagtocht.  

Ik wil mijn dagtocht/ reis annuleren, kan dat?
Indien u zelf uw reis of dagtocht op eigen initiatief wenst te annuleren kan u dit doen tegen de huidige annuleringskosten die vermeld staan in onze brochure en op onze site. Indien wij dan alsnog besluiten om de reis of dagtocht te annuleren heeft u geen recht op een corona voucher of restitutie. U kan ook afwachten, als wij vanuit overheidsoverwegingen de reis dienen te annuleren, dan ontvangt u van ons een voucher en bent u uw geld niet kwijt.

Kan ik mijn reis kosteloos annuleren?
Voor dagtochten/ reizen  is het NIET mogelijk om de reis kosteloos te annuleren. Wij houden de maatregelen nauwlettend in de gaten en houden contact met de partners waar wij mee samenwerken om te bekijken wat  mogelijk en verantwoord is. Mocht u dit niet willen afwachten en toch u reis/ dagtocht wensen te annuleren dan gelden onze annuleringsvoorwaarden zoals vermeld op onze site. Indien u een annuleringsverzekering heeft afgesloten kunt u deze kosten declareren bij de verzekering, mits de reden van annulering aansluit bij de voorwaarden van uw verzekeraar.  

Voorwaarden Corona-voucher:
* Het Corona-voucher is 1 jaar geldig na uitgiftedatum. De datum van boeking van uw nieuwe reis dient dus binnen dit jaar te vallen, de reisdatum mag later zijn.
* Het Corona-voucher ontvangen van EMA Reizen is alleen in te wisselen voor een nieuwe reis bij EMA Reizen.
* Op de Corona-voucher is de garantieregeling van SGR van toepassing conform bestuursbesluit van 16 maart 2020.
* Indien uw nieuwe reis goedkoper is, ontvangt u het verschil terug in een Corona-voucher.
* Indien uw nieuwe reis een hogere prijs heeft, moet het verschil worden bijbetaald.
* Het Corona-voucher komt op naam te staan van de hoofdboeker, is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

Bereikbaarheid:
Voor het beantwoorden van uw vragen zetten wij alles op alles om goed bereikbaar te blijven. Gezien de huidige situatie gaan de dingen nu nèt even anders. Vanaf heden is ons kantoor weer open voor bezoek op afspraak, verder zijn wij dagelijks van maandag tot en met vrijdag beperkt telefonisch bereikbaar. Indien het niet strikt noodzakelijk is verzoeken wij u om vriendelijk te wachten op berichtgeving vanuit EMA Reizen over de door u geboekte reis. En willen wij u verzoeken om uw vragen zoveel mogelijk te stellen per mail via info@ema-reizen.nl

Wij danken u voor het vertrouwen dat u in ons heeft, blijf gezond en goed zorgen voor elkaar, samen komen we door deze bijzondere tijd heen!

EMA Reizen

 

Sluit