Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw

DG20-013 Kerst door de jaren heen...

69,75 p.p.

Inclusief:  busreis - het "EMA" diner - de show - koffietafel met kroket

Woensdag 16 december 2020 
Wij zullen in 2021 andere shows aanbieden waar u een keuze uit kan maken om te boeken, reizigers die voor deze show hadden geboekt zijn schriftelijk door ons op de hoogte gebracht.

Zowel bij De Kaasboerin als bij EMA Reizen is het een traditie om in december muzikaal het jaar af te sluiten. Gun u zelf een gezellige middag met onder andere Saskia & Serge. Dit Nederlandse zangduo draait alweer 50 jaar mee in de muziekwereld. Ze maakte begin jaren 70 een bescheiden doorbraak met het lied, Zomer in Zeeland. Inmiddels is dat een bekende klassieker wat we allemaal wel mee kunnen zingen, andere hits van dit legendarische duo zijn: Kon het maar altijd zomer zijn, Mama he’s a soldier now en nog veel meer bekende nummers die u bekend in de oren klinken.

Verder zal op het podium verschijnen Luc Caals, Davy & Sasha, Herbert Verhaeghe. The Stardancers zorgen weer voor een mooie afwisseling in het showprogramma.

 
What do you want to do ?
New mail
Boek deze reis

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar De Kaasboerin. Bij aankomst geniet u van een heerlijk drie gangen diner wat speciaal voor EMA Reizen is samengesteld. Daarna volgt het showprogramma. Een middag vol ambiance! Voordat u weer in de touringcar stapt hebben wij nog een koffietafel met kroket voor u gereserveerd met EMA kroket, waarna wij u retour brengen naar uw opstapplaats.

 
What do you want to do ?
New mail
Totaalprijs
Sluit