Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw

DG20-012 Scherpenheuvel & het gevoel van december met zangeres MarieChristien

71,50 p.p.

Inclusief:  busreis - 2 kopjes koffie met appelgebak - bezoek Basiliek - koffietafel met kroket - optreden MarieChristien - het diner

Vrijdag 04 december 2020 (VERPLAATST)

Het gevoel van december…een bijzondere dag in deze adventtijd. Samen met zangeres & theatermaker MarieChristien gaan we op pad. We nemen u vandaag mee naar Scherpenheuvel, de oorsprong van deze bedevaartsplaats begint in de middeleeuwen. Het is een wat geïsoleerde heuvel die zich op 3 km van het stadje bevindt. Boven op de heuvel staat een oude eik en daaraan hangt een eenvoudig Mariabeeld. De pelgrims wenden zich vooral tot de Madonna om genezing van koortsen af te smeken. Tegenwoordig is Scherpenheuvel de meest bezochte bedevaartsplaats van België. Bekend is de O.L.V. Basiliek uit 1610 met de centrale koepel.

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
Boek deze reis

Vanaf uw opstapplaats rijden we naar ons koffieadres voor 2 kopjes koffie met appelgebak. Na de koffie vervolgen wij onze weg naar Scherpenheuvel, in de Basiliek gaat u een gezongen dienst bijwonen. De muzikale ondersteuning wordt verzorgd door MarieChristien. Na afloop van de dienst genieten we van een goed verzorgde koffietafel met kroket. Na de lunch is het tijd om onze muzikale reis voort te zetten en rijden we richting Dongen. In Dongen aangekomen worden we gastvrij ontvangen door de gastheren en vrouwen van de Viersprong. Voor deze middag heeft MarieChristien voor u een voorstelling samengesteld. Deze sfeervolle wintervoorstelling die precies past bij de tradities van de decembermaand en goed aansluit bij het nieuwjaar. We sluiten deze bijzondere sfeervolle middag  af met een heerlijk drie gangen diner, waarna we afscheid nemen van de gastheren en vrouwen en wij u weer retour brengen naar uw opstapplaats.

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
Totaalprijs
Sluit