Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw

DG20-009A Lady's Day

49,75 p.p.

Inclusief:  busreis - kopje koffie met gebak- modeshow- broodjeslunch- bingo- het diner

Dinsdag 13 oktober 2020 (VOLGEBOEKT!!!)

Vrijdag 30 oktober 2020

Een heerlijke  verwen-dag om samen met uw vriendinnen eens  een heerlijk dagje op pad te gaan, wie heeft daar nu geen zin in!!! Gezellig bijkletsen en genieten, u neemt  plaats in de touringcar en de rest wordt helemaal voor u geregeld! We reizen vandaag af naar Zuid- Holland waar u bij binnenkomst hartelijk wordt ontvangen voor een gezellige dag. 

 

Boek deze reis

Om ca. 10.30 uur worden we verwacht bij Vander Klooster in Boskoop waar u een heerlijk kopje koffie of thee krijgt aangeboden met een stukje gebak van de bakker. Hierna wordt er een modeshow gepresenteerd met eigentijdse mode en accessoires. Dan is het alweer tijd voor de lunch die bestaat uit belegde broodjes, krentenbol, stukje fruit, jus d’orange,  koffie en thee. Na de lunch wordt de groep opgesplitst, de ene groep gaat winkelen waarbij u deskundig geholpen wordt door de medewerkers van Vander Klooster, en de andere groep gaat een gezellige bingo spelen met leuke prijsjes. Na ongeveer een uurtje wisselen we om zodat iedereen de kans krijgt om te winkelen en bingo te spelen. De hele dag door wordt er naar wens thee en koffie geschonken. Rond 15.00 uur sluiten wij deze gezellige middag af en krijgt u voordat we weg gaan nog een advocaatje met slagroom.  Dan is het tijd om afscheid te nemen van de medewerkers en gaan we weer richting het zuiden, we maken een mooie tocht door het Groene Hart die zal eindigen bij ons dineradres, waar we deze dag afsluiten met een heerlijk drie gangen diner.

Uiteraard zijn de heren ook meer dan welkom op deze dag…..

Totaalprijs

Beste reizigers,

Er is goed nieuws! Wij mogen én kunnen weer reizen en we zijn er klaar voor. Wij hebben voor u een nieuwe folder met dagtochten en meerdaagse reizen samengesteld, maar wel met de nodige maatregelen voor uw en onze veiligheid. Ook wij volgen de richtlijnen en adviezen op van het RIVM, KNV, SGR en het Ministerie van Buitenlandse Zaken.  

Richtlijnen in onze touringcars vanaf 1 juli:
Wij hanteren de regels die zijn opgelegd door de overheid:
*  In de touringcars hanteren wij strikt de maatregelen
*  Het dragen van mondkapjes is verplicht
*  Voor vertrek dient u een gezondheidsverklaring te ondertekenen (deze ontvangt u van ons bij de laatste reisbescheiden die wij u toesturen)
U krijgt een vaste zitplaats toegewezen
*  Het toilet in de bus blijft gesloten. Wij zorgen er tijdens de reis voor dat u voldoende de mogelijkheid heeft om naar het toilet te gaan
*  Wij zorgen ervoor dat na iedere rit (en tijdens de reis) de touringcar goed wordt schoongemaakt en geventileerd. Uiteraard hanteren wij ook de maatregelen zoals die zijn opgelegd in de landen die wij bezoeken tijdens onze reizen. Dit communiceren wij naar onze reizigers met de laatste reisbescheiden die wij toesturen voor vertrek van de reis.

In principe gaat de reis gewoon door zolang u door ons niet wordt aangeschreven en dient u uw verplichtingen na te komen met betrekking tot de geboekte reis/ dagtocht.  

Ik wil mijn dagtocht/ reis annuleren, kan dat?
Indien u zelf uw reis of dagtocht op eigen initiatief wenst te annuleren kan u dit doen tegen de huidige annuleringskosten die vermeld staan in onze brochure en op onze site. Indien wij dan alsnog besluiten om de reis of dagtocht te annuleren heeft u geen recht op een corona voucher of restitutie. U kan ook afwachten, als wij vanuit overheidsoverwegingen de reis dienen te annuleren, dan ontvangt u van ons een voucher en bent u uw geld niet kwijt.

Kan ik mijn reis kosteloos annuleren?
Voor dagtochten/ reizen  is het NIET mogelijk om de reis kosteloos te annuleren. Wij houden de maatregelen nauwlettend in de gaten en houden contact met de partners waar wij mee samenwerken om te bekijken wat  mogelijk en verantwoord is. Mocht u dit niet willen afwachten en toch u reis/ dagtocht wensen te annuleren dan gelden onze annuleringsvoorwaarden zoals vermeld op onze site. Indien u een annuleringsverzekering heeft afgesloten kunt u deze kosten declareren bij de verzekering, mits de reden van annulering aansluit bij de voorwaarden van uw verzekeraar.  

Voorwaarden Corona-voucher:
* Het Corona-voucher is 1 jaar geldig na uitgiftedatum. De datum van boeking van uw nieuwe reis dient dus binnen dit jaar te vallen, de reisdatum mag later zijn.
* Het Corona-voucher ontvangen van EMA Reizen is alleen in te wisselen voor een nieuwe reis bij EMA Reizen.
* Op de Corona-voucher is de garantieregeling van SGR van toepassing conform bestuursbesluit van 16 maart 2020.
* Indien uw nieuwe reis goedkoper is, ontvangt u het verschil terug in een Corona-voucher.
* Indien uw nieuwe reis een hogere prijs heeft, moet het verschil worden bijbetaald.
* Het Corona-voucher komt op naam te staan van de hoofdboeker, is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

Bereikbaarheid:
Voor het beantwoorden van uw vragen zetten wij alles op alles om goed bereikbaar te blijven. Gezien de huidige situatie gaan de dingen nu nèt even anders. Vanaf heden is ons kantoor weer open voor bezoek op afspraak, verder zijn wij dagelijks van maandag tot en met vrijdag beperkt telefonisch bereikbaar. Indien het niet strikt noodzakelijk is verzoeken wij u om vriendelijk te wachten op berichtgeving vanuit EMA Reizen over de door u geboekte reis. En willen wij u verzoeken om uw vragen zoveel mogelijk te stellen per mail via info@ema-reizen.nl

Wij danken u voor het vertrouwen dat u in ons heeft, blijf gezond en goed zorgen voor elkaar, samen komen we door deze bijzondere tijd heen!

EMA Reizen

 

Sluit