Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw

DG20-009 Afsluitingstocht op de Nederrijn

74,75 p.p.

Inclusief:  busreis - 2 kopjes koffie met appelgebak - koffietafel met kroket - 3 uur durende boottocht - het diner 

Vrijdag 23 oktober 2020

Ook dit jaar willen wij het zomerseizoen gezellig afsluiten met een mooie tocht en een start maken met ons najaar en winterprogramma.  Ook dit jaar hebben wij weer een mooie tocht voor u in petto.

Boek deze reis

Vanaf de diverse opstapplaatsen halen wij onze reizigers op en rijden we naar ons koffieadres waar we de dag beginnen met twee kopjes koffie en wat appelgebak

Vervolgens rijden we via een mooie route naar het restaurant voor de lunch, hier hebben wij een goed verzorgde koffietafel met kroket voor u gereserveerd. Na de lunch rijden we een stukje verder om in te schepen voor een mooie boottocht. Er wordt een prachtige vaartocht gemaakt over de Nederrijn, met op de achtergrond de Utrechtse Heuvelrug. De contouren van deze zandrug teken zich goed af in het landschap. De bosrijke Utrechtse Heuvelrug is in totaal circa 50 kilometer lang en ligt tussen Rhenen en Huizen. De plaats Rhenen, gelegen aan de Nederrijn heeft een mooie skyline dankzij de Middeleeuwse Cunerakerk. De prachtige toren van bijna 82 meter hoog is dan ook de trots van de kerk. Een andere historische plaats is Wijk bij Duurstede. Rond 1300 werden stadsrechten verleend, wat mede te danken is aan de ligging. Wijk bij Duurstede is gelegen nabij een kruising van belangrijke waterwegen. Het stadje wordt nog voor een groot deel omringd door stadsmuren en verdedigingswallen. De skyline vanaf het water wordt gekenmerkt door de historische panden die boven de stadswal uit komen en de  molen Rijn en Lek. Dit is de enige molen in Nederland  die op een stadspoort is gebouwd. De molen is een van de iconen van de stad. Vandaag de dag is de molen nog steeds in gebruik voor het malen van graan. Onderweg als de vele gezichten van het landschap aan u voorbij komt zal de schipper de nodige uitleg geven.  Na deze schitterende 3 uur durende boottocht staat de touringcar weer voor u klaar om u weer retour te brengen naar uw opstapplaats. Maar niet voordat we deze dag afsluiten met een heerlijk drie gangen diner. 

Totaalprijs

Beste reizigers,

Er is goed nieuws! Wij mogen én kunnen weer reizen en we zijn er klaar voor. Wij hebben voor u een nieuwe folder met dagtochten en meerdaagse reizen samengesteld, maar wel met de nodige maatregelen voor uw en onze veiligheid. Ook wij volgen de richtlijnen en adviezen op van het RIVM, KNV, SGR en het Ministerie van Buitenlandse Zaken.  

Richtlijnen in onze touringcars vanaf 1 juli:
Wij hanteren de regels die zijn opgelegd door de overheid:
*  In de touringcars hanteren wij strikt de maatregelen
*  Het dragen van mondkapjes is verplicht
*  Voor vertrek dient u een gezondheidsverklaring te ondertekenen (deze ontvangt u van ons bij de laatste reisbescheiden die wij u toesturen)
U krijgt een vaste zitplaats toegewezen
*  Het toilet in de bus blijft gesloten. Wij zorgen er tijdens de reis voor dat u voldoende de mogelijkheid heeft om naar het toilet te gaan
*  Wij zorgen ervoor dat na iedere rit (en tijdens de reis) de touringcar goed wordt schoongemaakt en geventileerd. Uiteraard hanteren wij ook de maatregelen zoals die zijn opgelegd in de landen die wij bezoeken tijdens onze reizen. Dit communiceren wij naar onze reizigers met de laatste reisbescheiden die wij toesturen voor vertrek van de reis.

In principe gaat de reis gewoon door zolang u door ons niet wordt aangeschreven en dient u uw verplichtingen na te komen met betrekking tot de geboekte reis/ dagtocht.  

Ik wil mijn dagtocht/ reis annuleren, kan dat?
Indien u zelf uw reis of dagtocht op eigen initiatief wenst te annuleren kan u dit doen tegen de huidige annuleringskosten die vermeld staan in onze brochure en op onze site. Indien wij dan alsnog besluiten om de reis of dagtocht te annuleren heeft u geen recht op een corona voucher of restitutie. U kan ook afwachten, als wij vanuit overheidsoverwegingen de reis dienen te annuleren, dan ontvangt u van ons een voucher en bent u uw geld niet kwijt.

Kan ik mijn reis kosteloos annuleren?
Voor dagtochten/ reizen  is het NIET mogelijk om de reis kosteloos te annuleren. Wij houden de maatregelen nauwlettend in de gaten en houden contact met de partners waar wij mee samenwerken om te bekijken wat  mogelijk en verantwoord is. Mocht u dit niet willen afwachten en toch u reis/ dagtocht wensen te annuleren dan gelden onze annuleringsvoorwaarden zoals vermeld op onze site. Indien u een annuleringsverzekering heeft afgesloten kunt u deze kosten declareren bij de verzekering, mits de reden van annulering aansluit bij de voorwaarden van uw verzekeraar.  

Voorwaarden Corona-voucher:
* Het Corona-voucher is 1 jaar geldig na uitgiftedatum. De datum van boeking van uw nieuwe reis dient dus binnen dit jaar te vallen, de reisdatum mag later zijn.
* Het Corona-voucher ontvangen van EMA Reizen is alleen in te wisselen voor een nieuwe reis bij EMA Reizen.
* Op de Corona-voucher is de garantieregeling van SGR van toepassing conform bestuursbesluit van 16 maart 2020.
* Indien uw nieuwe reis goedkoper is, ontvangt u het verschil terug in een Corona-voucher.
* Indien uw nieuwe reis een hogere prijs heeft, moet het verschil worden bijbetaald.
* Het Corona-voucher komt op naam te staan van de hoofdboeker, is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

Bereikbaarheid:
Voor het beantwoorden van uw vragen zetten wij alles op alles om goed bereikbaar te blijven. Gezien de huidige situatie gaan de dingen nu nèt even anders. Vanaf heden is ons kantoor weer open voor bezoek op afspraak, verder zijn wij dagelijks van maandag tot en met vrijdag beperkt telefonisch bereikbaar. Indien het niet strikt noodzakelijk is verzoeken wij u om vriendelijk te wachten op berichtgeving vanuit EMA Reizen over de door u geboekte reis. En willen wij u verzoeken om uw vragen zoveel mogelijk te stellen per mail via info@ema-reizen.nl

Wij danken u voor het vertrouwen dat u in ons heeft, blijf gezond en goed zorgen voor elkaar, samen komen we door deze bijzondere tijd heen!

EMA Reizen

 

Sluit